Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Planerad

Rönnen i Ältadalen – Äganderätter

Familjevänliga hem i Rönnen

Premiärträff: 27 januari 2019 Inflyttning: våren 2020

Familjehus med äganderätt mitt emellan friluftsliv och storstadpuls

I Rönnen bor du i ett familjevänligt hem med välplanerade rum och uteplatser. Direkt utanför dörren väntar ett aktivt kvarter med småstadskänsla. Här kan hela familjen trivas.

Husen i Rönnen är rymliga och moderna. Du bor på två smart planerade våningsplan i ett Svanenmärkt och energieffektivt hus. Direkt från vardagsrummet kliver du ut på uteplatsen där både altan och gräsmatta samsas. I Rönnen bor du i fristående hus med äganderätt, så du äger både bostaden och marken som den står på. Här kan du välja mellan hus på 139 kvadrat och hus på 158 kvadrat när du letar efter ditt nya hem.

Du bor nära skogen men har kvar närheten till storstadspulsen

Ältadalen passar fint för dig som länge har saknat småstadskänslan men ändå inte kan få nog av livet i storstaden. Gångavstånd till naturen och pendlingsavstånd till innerstan ger dig det bästa av två världar. I Ältadalen möts du av en härlig småstadskänsla med nära till naturen, vardagsinköp och skolor. Hemmavid har du rymliga rum som passar utmärkt för fester, barnkalas, helgbruncher och återhämtning. För den träningsintresserade finns det många löparstråk och ett planerat utegym i anslutning till kvarteret. Familjens yngre medlemmar kommer också trivas bra i Ältadalens planerade aktivitetspark.

Hemfakta

Bostadstyp
Fristående hus
Antal rum
5
Antal bostäder
13 st
Pris
5 995 000 - 6 995 000 kr
Storlek
139 - 158 m²

Kontakt

Jeanette  Wredhammar
Jeanette Wredhammar

+46707422938

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Anmäl ditt intresse här för att få mer information om våra områden, grannskap och bostäder

Information inför säljstart Löpande uppdateringar Inga kostnader

När du väljer att skicka in en intresseanmälan godkänner du att ta emot marknadsföring och information via e-post, telefon och sms (om du har valt att ange ditt telefonnummer). Du kan när som helst avanmäla dig genom att klicka på länken för avanmälan i ett nyhetsbrev. Mer information om hur vi skyddar och behandlar dina personuppgifter finns här.

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben