Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproduktion Stockholm - Rönnen
Slutsålt

Rönnen i Ältadalen – Äganderätter

Svanenmärkta hus med Nackareservatet runt knuten

Ägandeform:
Äganderätt

Det här grannskapet är slutsålt. Letar du efter ett nytt hem?

Sök efter liknande nyproduktion

Beskrivning

Svanenmärkta hus med Nackareservatet runt knuten

I Rönnen bor du i ett familjevänligt hem med välplanerade rum och uteplatser. Direkt utanför dörren väntar ett aktivt kvarter med småstadskänsla. Här kan hela familjen trivas.

Ältadalen passar fint för dig som länge har saknat småstadskänslan men ändå inte kan få nog av livet i storstaden. Gångavstånd till naturen och pendlingsavstånd till innerstan ger dig det bästa av två världar. I Ältadalen möts du av en härlig småstadskänsla med nära till naturen, vardagsinköp och skolor. Hemmavid har du rymliga rum som passar utmärkt för fester, barnkalas, helgbruncher och återhämtning. För den träningsintresserade finns det många löparstråk och ett planerat utegym i anslutning till kvarteret. Familjens yngre medlemmar kommer också trivas bra i Ältadalens planerade aktivitetspark.

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Här i ditt nya hem finns det gott om plats för stora umgängen och familjemiddagar, men också för ensamtid. Direkt utanför väntar ett familjevänligt kvarter med gemensamma ytor, och barnen kan enkelt springa över till sina kompisar för att leka. Till både förskola och skola är det gångavstånd även för de minsta. De lite större kan ta cykeln på någon av områdets cykelvägar. Vill ni bara ta det lugnt hemma så finns det gott om plats att göra det på altanen eller husets gräsmatta.

 • Nära naturen

  Närheten till Nackareservatet gör naturen till en självklar del av livet här i Ältadalen. Här finns stora möjligheter att hitta din egen oas för att koppla av och följa årstidernas växlingar. Reservatet omfattar 829 hektar skog och sjösystem, med ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår. Inom reservatet finns tre friluftsbad, en golfbana och flera klubbstugor. Här finns även fem sjöar där du kan prova fiskelyckan om du har ett fiskekort.

 • Nära storstaden

  På bekvämt pendlingsavstånd från ditt hem i Ältadalen finns Nacka Forum, Tyresö centrum men också storstadspulsen i city. Närmast hemma finns Tyresö Centrum som gör att du bara har tre kilometer till service och butiker. Här kan du handla allt du behöver till hela familjen eller gå ut och äta på restaurang utan att behöva åka långt hemifrån. Vill du känna storstadens puls tar du dig enkelt in till city med buss på 30 minuter.

 • Nära sporten

  För den idrottsintresserade har Älta massor att bjuda på. En dryg kilometer från Ältadalen ligger Älta Idrottsplats med fotbollsplan och bad i Ältasjön. Utöver fotboll finns här verksamhet för ishockey, innebandy, handboll, gymnastik, konståkning, tennis, skidor och motion. För naturintresserade finns scoutstugan i Hedvigslund där Älta scoutkår huserat sedan 1958. Och är det golf som lockar åker du enkelt till Tyresö golfklubb. I Tyresö finns även en simhall med äventyrsbad.