Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Visningsbostad

642, 5 Rum, 158 m²

Barnvänligt kvarter som bjuder in till bus och aktiviteter

Modernt hus med bra kommunikationer till city och avkopplande natur utanför dörren. Här bor du på 158 välplanerade kvadrat med trivsamma ytor inomhus och en härlig gaveltomt.

Här blir hemmets öppna och luftiga känsla påtaglig direkt. Med stora fönster ut mot baksidan får de sociala ytorna generöst med ljusinsläpp från två väderstreck. Den egna uteplatsen gör hemmets yta större, och altandörren in till vardagsrummet gör det enkelt för både stora och små att springa in och ut. När den egna tomten inte känns tillräcklig finns både en stor aktivitetspark och lummiga skogsområden att tillgå i området.

Entré

Redan i hallen möts du av hemmets luftiga och öppna känsla. Här har du ett stort utrymme in till höger som ger dig bra förvaringsyta och rymmer en hallmöbel. Golvet är dessutom i praktiskt klinker, både tåligt och lättstädat.

Kök och matplats

Det stora fönstret vid matplatsen släpper in härligt med ljus hela vägen bort till vardagsrummet. Köket är smart planerat med energieffektiva vitvaror. Här har du mycket plats för middagsbestyren längs med ena sidan, samt en kyl och frys i full höjd och förvaring längs andra sidan.

Vardagsrum

I det öppna och luftiga vardagsrummet ryms en generös soffgrupp där hela familjen kan samlas. Här kan du sitta och blicka ut mot baksidan och njuta av långa frukostar. Rummet är lätt att möblera, det finns gott om lekytor och under trappen hittar du ett praktiskt litet förråd där du smidigt gömmer undan pryttlar.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du rakt ut på den trallbelagda altanen och vidare ut i trädgården. Det här blir garanterat favoritplatsen under varma sommardagar och utemöblerna ställs smidigt in i det anslutande förrådet när vintern närmar sig.

Tvättstuga

Med egen ingång från carporten kommer tvättstugan göra vardagen enklare. Här får leriga stövlar hamna direkt efter en tur i skogen utan att behöva passera hallgolvet. Tvättrummet är rymligt och ger dig gott om plats att organisera tvätten på.

Badrum 1 och 2

Båda badrummen är ljust helkaklade och genom spotlights i taket har du bra belysning både morgon och kväll. Under dagen får du också ett skönt ljusinsläpp från fönsterna. I badrummet på nedre plan har du en dusch med vikbara väggar, och på övre plan ett badkar.  Du hittar dessutom förvaringsutrymme i kommoderna under handfaten, och i badrumsskåpet på övre plan.

Allrum och klädkammare

När du kommer upp från trappen hamnar du i övervåningens sociala del. Oavsett om det blir en spelhörna, en kontorsplats eller ett fjärde sovrum finns möjligheten att göra om ytan efter behov. På ena sidan trappen finns också en klädkammare som ger generöst med förvaringsutrymme.

Sovrum 1

I det större sovrummet vaknar du upp med utsikt mot husets baksida. Det stora fönstret ger rummet extra rymd och ljus. Här kan rummets viktigaste möbel få ta plats, då du inte behöver någon ytterligare förvaring än den praktiska skjutdörrsgarderoben längs rummets kortsida.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ligger vägg i vägg, men med dörren på varsin sida av trappen. Båda rummen är rymliga och lätt att möblera, och de ljusa väggarna tillsammans med ekparketten ger en fin bas åt inredningen.

Hemfakta

Bostad
642
Bostadstyp
Kedjehus
Antal rum
5
Storlek
158 m²
Tomt
500 m²

Kontakt

Jeanette Wredhammar
Jeanette Wredhammar

070-742 29 38

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben