Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning bottenvåning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

139 kvadrat med rum för hela familjen

Välkommen hem till ett smart planerat hus med en social nedervåning, rymliga rum, klimatsmart kök, separat tvättstuga med groventré och carport intill huset.

Redan i entrén möts du av hemmets öppna och luftiga känsla. Ditt nedre plan är optimalt planerat med en delvis öppen planlösning som ger dig sociala ytor och funktionella rum. I köket ger matplatsen utsikt mot framsidan och från vardagsrummet ser du ut mot den andra delen av trädgården och kliver direkt ut på den trallbelagda altanen – din egen utomhusoas med skön kvällssol.

Entré

Precis innanför dörren ligger ett tåligt klinkergolv. Klinkergolvet övergår sedan till en stilren ekparkett som löper som en röd tråd genom huset. Några steg in i hallen finns en nisch med städskåp och hatthylla med plats för skohylla inunder.

Badrum

Till höger om entrén finns det ena av husets två badrum. Helkaklade väggar och klinkergolv är perfekt för en barnfamilj. Det gör inget om det stänker vatten och det är lätt att hålla rent. Den praktiska hörnduschen med glasväggar frigör golvyta när den inte används.

Tvättstuga

Med egen tvättstuga slipper du ha tvätt hängandes överallt i hemmet. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under en bänk på vilken du sen kan sortera och vika tvätten. Och i den rostfria hon fyller du på skurvatten eller lägger kläder i blöt. Med klinkergolv och ytterdörr lämpar sig detta rum även som groventré. Perfekt när barnen lekt ute en regnig höstdag och kommer hem leriga från tå till topp.

Kök

Till vänster om entrén ligger kök och matplats. Här finns miljövänliga vitvaror som fullstor kyl och frys samt en lång praktisk arbetsyta. Från matplatsen har du utsikt mot gatan. Sitt här med dagens första kopp och se grannskapet vakna till liv.

Vardagsrum

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet hemmets sociala del. Den öppna planlösningen gör detta till ett perfekt hem för bjudningar och familjesammankomster. I vardagsrummet om 33 kvadrat finns plats för både soffa och matsalsmöbel, och de stora fönsterna ger utsikt mot baksidan.

Altan och uteplats

Njut av varma sommardagar på det stora trädäcket. Här får du plats med både matplats och loungedel. Inred med belysning och sköna filtar så blir det här en magisk plats även under svala sensommarkvällar. I vinkel mot altanen finns ett förråd som tillsammans med husfasaden skapar en skyddad uteplats.

Sovrum 1 med walk-in-closet

I anslutning till övervåningens största sovrum finns en klädkammare med gott om plats för kläder, skor, väskor och lite till. Rummet vetter ut mot den lugna baksidan och här får du plats med både dubbelsäng, sängbord och extra förvaring om inte klädkammaren räcker till.

Sovrum 2

Med sina tio kvadrat är sovrum nummer två perfekt för både små och stora barn. Här finns plats för en säng, leksaksförvaring och skrivbord. De ljusa väggarna och ekparketten utgör en neutral bas som gör det enkelt att sätta sin egen prägel på rummet. Låt tonåringen inreda rummet efter egen smak eller skapa ett mysigt krypin till familjens minsting.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger i hemmets främre del med utsikt mot gatan. Med en yta om 12 kvadrat finns här plats för både säng, skrivbord och klädförvaring. Och ändå finns gott om golvyta för legobygge och kullerbyttor.

Allrum och klädkammare

Allrummet på övre plan kan inredas till ett mysigt tv-rum eller hemmakontor. Eller också delar du av utrymmet till ett fjärde sovrum. Mitt emot badrumsdörren hittar du också en praktisk klädkammare som ger extra förvaring.

Badrum

Badrummet på övre plan är helkaklat med komfortabel golvvärme. Nu slipper du kliva ur badet och sätta blöta fötter på ett kallt klinkergolv. Rummet är inrett i stilrena material med tvättställskommod och spegelskåp som rymmer både krämer, badskum och tandborstar. Ett öppningsbart fönster släpper in dagsljus och i taket finns spotlights som ger bra belysning oavsett tid på dygnet.

Carport

Intill huset finns en rymlig carport. Här står pärlan skyddad för väder och vind. Och du också. Gå direkt från bilen in genom groventrén när regnet piskar ner eller snön viner runt knuten.

Bilder

Området

  • Aktiviteter utanför dörren

    I Pionen bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben