Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning bottenvåning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Öppen planlösning, praktiska lösningar och en härlig uteplats

Två smart planerade våningar ger familjen sociala ytor, rymliga sovrum och praktiska lösningar för en bekväm vardag. Från vardagsrummet når du din altan och trädgård som ger ett härligt utomhusrum.

Välkommen hem till ett modernt och klimatsmart hus med plats för lek och bus både inne och ute. I kvarteret finns flera gemensamma ytor där både små och stora kan mötas och bygga vänskaper. Med närheten till Nackareservatet blir även naturen en del av vardagen. Packa matsäck en ledig dag och ge er ut på skogsstigarna för äventyr.

Entré

Redan i hallen möts du av hemmets luftiga och öppna känsla. Här har du ett stort utrymme in till höger som ger dig bra förvaringsyta och rymmer en hallmöbel. Golvet är dessutom i praktiskt klinker, både tåligt och lättstädat.

Kök och matplats

Det stora fönstret vid matplatsen släpper in härligt med ljus hela vägen bort till vardagsrummet. Köket är smart planerat med energieffektiva vitvaror. Här har du mycket plats för middagsbestyren längs med ena sidan, samt en kyl och frys i full höjd och förvaring längs andra sidan.

Vardagsrum

I det öppna och luftiga vardagsrummet ryms en generös soffgrupp där hela familjen kan samlas. Här kan du sitta och blicka ut mot baksidan och njuta av långa frukostar. Rummet är lätt att möblera, det finns gott om lekytor och under trappen hittar du ett praktiskt litet förråd där du smidigt gömmer undan pryttlar.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du rakt ut på den trallbelagda altanen och vidare ut i trädgården. Det här blir garanterat favoritplatsen under varma sommardagar och utemöblerna ställs smidigt in i det anslutande förrådet när vintern närmar sig.

Tvättstuga

Med egen ingång från carporten kommer tvättstugan göra vardagen enklare. Här får leriga stövlar hamna direkt efter en tur i skogen utan att behöva passera hallgolvet. Tvättrummet är rymligt och ger dig gott om plats att organisera tvätten på.

Badrum 1 och 2

Båda badrummen är ljust helkaklade och genom spotlights i taket har du bra belysning både morgon och kväll. Under dagen får du också ett skönt ljusinsläpp från fönsterna. I badrummet på nedre plan har du en dusch med vikbara väggar, och på övre plan ett badkar.  Du hittar dessutom förvaringsutrymme i kommoderna under handfaten, och i badrumsskåpet på övre plan.

Allrum och klädkammare

När du kommer upp från trappen hamnar du i övervåningens sociala del. Oavsett om det blir en spelhörna, en kontorsplats eller ett fjärde sovrum finns möjligheten att göra om ytan efter behov. På ena sidan trappen finns också en klädkammare som ger generöst med förvaringsutrymme.

Sovrum 1

I det större sovrummet vaknar du upp med utsikt mot husets baksida. Det stora fönstret ger rummet extra rymd och ljus. Här kan rummets viktigaste möbel få ta plats, då du inte behöver någon ytterligare förvaring än den praktiska skjutdörrsgarderoben längs rummets kortsida.

Sovrum 2 och 3

De mindre sovrummen ligger vägg i vägg, men med dörren på varsin sida av trappen. Båda rummen är rymliga och lätt att möblera, och de ljusa väggarna tillsammans med ekparketten ger en fin bas åt inredningen.

Bilder

Området

  • Aktiviteter utanför dörren

    I Pionen bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.