Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Planritning

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Ett radhus där familjen kan trivas och växa

I detta rymliga och välplanerade radhus finns flera ytor att umgås på och varje familjemedlem får sitt eget rum. Dessutom är hemmet fullt av praktiska och klimatsmarta lösningar.

Den genomtänkta planlösningen gör vardagen smidig och bekväm. Här har du bland annat två klädkammare och två badrum, vilket underlättar under stressiga morgnar. Allrummet på övervåningen blir också en uppskattad plats när en i hushållet vill dra sig undan en stund och pyssla med sitt, eller när det uppstår delade meningar om vilken film som ska ses.

Entré och klädkammare

Hemmets entré öppnar upp mot köket och vardagsrummet. Entrévåningens golvvärme ger klinkerplattorna en välkomnande värme, och du har plats för trivsam hallmöblering. Till höger finns våningens klädkammare där smart förvaringsinredning hjälper till att hålla ytterkläder, städattiraljer och andra pryttlar på plats.

Kök och vardagsrum

Familjens kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in ljuset från två håll när du pysslar i köket. Matvaror och kökstillbehör får gott om plats och bänkytan rymmer flera kockar som hjälps åt. Dina nya vitvaror gör jobbet på energieffektivt vis i det stilrent utformade köket. Plats att sitta och umgås på finns det både i vardagsrummet och vid matplatsen vid kökets burspråk.

Utemiljö

På baksidan finns familjens uteplats där det möbleringsvänliga trädäcket följs av gräsmattan. Med en egen uteplats minskar gränsen mellan inomhus och utomhus, och det är enkelt att flytta ut både måltider och lekstunder. På uteplatsen finns ett fristående förråd där du kan stuffa undan sommarmöblerna framåt hösten, och bilen får sin plats på den egna uppfarten på framsidan.

Tvätt- och duschrum

Familjens tvätt sköts i det kombinerade tvätt- och duschrummet på entréplan. Här väntar tvättmaskin och torktumlare när tvättkorgen är full. Maskinerna är energieffektiva precis som kökets vitvaror. Arbetsbänken och den rostfria hon ger en välutrustad tvättavdelning. Att ha toalett, tvättställ och duschhörna på entréplan minskar körisken när många ska iväg samtidigt.

Sovrum 1

När du kommer upp för trappan till övervåningen väntar hemmets största sovrum rakt fram. Härifrån har du utsikt mot baksidans uteplats, och rummets 14 kvadrat ger en luftig och avkopplande miljö. Garderobsväggen med skjutdörrar hjälper till med ordning och reda och ger en bra överblick över kläderna.

Sovrum 2 och 3

Vid övervåningens andra kortända finns de två andra sovrummen på 9, respektive 10 kvadrat. Rummen passar fint som barnrum, men de ljusa väggarna och hemmets ekparkett ger en bra bas även för arbetsrum eller gästrum.

Allrum och klädkammare

Allrummet binder ihop övervåningen och ger plats för en till soffgrupp – perfekt när alla inte kan samsas om filmvalet. Rummet kan även byggas om till ett fjärde sovrum om det skulle behövas. På övervåningen finns dessutom en separat klädkammare där allt från urvuxna kläder till förra säsongens pynt kan få sin plats.

Badrum

Övervåningens badrum ligger i nära anslutning till sovrummen. Klinkergolvet med golvvärme är skönt att kliva på efter badet, och de ljusa helakaklade väggarna ger ett stilrent intryck. Förvaring får du i spegelskåpet och kommoden.

Bilder

Området

  • Aktiviteter utanför dörren

    I Pionen bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben