Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Nyproducerade hus - Pionen i Ältadalen
Slutsålt

Pionen i Ältadalen

Svanenmärkta hus i familjevänliga Ältadalen

Ägandeform:
Äganderätt
Antal rum:
5
Storlek:
121 - 158 m²
Beskrivning

Svanenmärkta hus i familjevänliga Ältadalen

I grannskapet Pionen bor du i ett barnvänligt och aktivt kvarter med småstadskänsla. Här trivs du som längtar efter hus nära natur, men fortfarande vill ha bekvämt avstånd till stadspulsen.

I Pionen hittar du rymliga och välplanerade hus i äganderättsform, vilket innebär att du äger både bostaden och marken huset står på. Husen varierar mellan kedjehus eller fristående hus på 121-158 kvadrat, fördelat över två plan. Välkommen hem till ett område fullt av lek och bus, med natur och aktiviteter inom räckhåll.

Dokument
Bilder
Området
  • Aktiviteter utanför dörren

    I Pionen bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

Bostäder

Vi har inget som matchar din sökning. Prova att använda ett reglage i taget och låta de andra sökalternativen uppdateras innan du gör nästa val.

Solstudie 21 juni

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i juni.

Solstudie 21 september

Se hur solen faller på husen i grannskapet under en dag i september.

Kika runt i husen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Pionen. Titta på några av rummen i de olika husen i 360 grader. Bland annat vardagsrummet i huset på 139 kvadrat och allrummet i huset på 123 kvadrat.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben