Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjevänligt hus med stor trädgård

I detta fristående hus har du inte bara många inomhuskvadrat att röra dig på. Din trädgård är en stor öppen yta att vistas och umgås på – på både framsidan och baksidan av huset.

I Lavendeln har du mer än bara dina privata utomhuskvadrat. I grannskapet finns gräsplaner, utegym och lekplats för alla att ta del av. Runt hörnet ligger Nackareservatet om du vill röra dig ännu friare ute i naturen och för den som söker en bekväm vardag ligger skolor och förskolor på gångavstånd.

Entré

Den rymliga entrén välkomnar dig in i detta hem. Här finns både klädhängare och städskåp för ytterkläder och städmopp. Det lättskötta klinkergolvet är perfekt när du släpar med dig naturen hem efter en dag ute.

WC/dusch

Intill entrén ligger nedervåningens badrum. Med en WC och en dusch kan du sköta allt du behöver för att både börja och avsluta dagen bekvämt.

Tvättstuga

Från hallen i huset når du hemmets tvättstuga. Här finns gott om utrymme att vika och hänga tvätten samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum

På vägen till vardagsrummet passerar du trappan till övervåningen som har ett smart förvaringsutrymme undertill. Väl framme i vardagsrummet kan du göra dig bekväm med generösa kvadrat. Du kommer även ut till altanen via altandörren och de stora fönsterna släpper in mycket ljus i detta hem med halvöppen planlösning.

Kök och matplats

Det avlånga köket ger dig mycket bänkutrymme att laga mat på samt energisnåla vitvaror som besparar dig pengar och bidrar till en bättre miljö. Här finns även utrymme för ett stort matbord som familjen kan samlas kring.

Allrum

Det första du möts av på övervåningen är det rymliga allrummet. Detta är ytterligare ett samlingsrum för familjen, men du kan även dela upp rummet för att bygga ett fjärde sovrum. Kanske är det just ett till sovrum du vill ha? Kanske ett arbetsrum eller ett hobbyrum?

Sovrum 1

I sovrum 1 har du en stor yta att möblera till ett riktigt smultronställe. Dubbelfönster mot din stora trädgård ger dig både fin utsikt och mycket ljusinsläpp och skjutdörrsgarderoben längs ena väggen låter dig organisera dina kläder som du vill.

Sovrum 2

Sovrum 2 ligger på andra sidan övervåningen. Här har du fönster mot framsidan av huset och flera kvadrat att inreda efter din egen smak.

Sovrum 3

Ytterligare ett sovrum finns vägg i vägg med sovrum 2. Här har du gott om utrymme för mer än en säng.

WC/bad

Intill sovrum 1 ligger övervåningens badrum med ett härligt badkar. Här både börjar och avslutar många dagen och badkaret gör detta till mer än ett badrum – här har du ett alldeles eget hemmaspa.

Klädkammare

Klädkammare i hemmet är en riktig lyx för många. Här är det din verklighet. Vik, färgsortera, häng och förvara alla dina plagg på ett praktiskt och smart sätt.

Utemiljö

Huset har en svart och modern fasad som håller samman huset med det praktiska uteförrådet. Förrådet ligger på baksidan och du kan fylla det med gräsklippare och skidor för årets olika säsonger. Alldeles intill ligger altanen och den stora gräsmattan. Även på framsidan har du en mindre gräsmatta att förvandla till ett smultronställe. Bilen parkerar du tryggt under carporten bredvid huset.

Bilder

Området

  • Ett familjevänligt grannskap

    Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

  • Aktiviteter utanför dörren

    I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.