Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Parhus med egen trädgård och aktivt grannskap

I Lavendeln bor du med både inomhus- och utomhuskvadrat. Förutom dina 121 huskvadrat har du en egen trädgård att rå om och i grannskapet finns både utegym och lekplats att ta del av.

Här finns mer än ett aktivt grannskap för familjen. Nackareservatet har du precis runt hörnet och Stockholm ligger på behagligt avstånd.

Entré

När du kommer in i ditt hus välkomnar entrén dig med en garderob och klädhängare. Det lättskötta klinkergolvet är praktiskt och enkelt att städa när du kliver in med smutsiga skor eller barnvagnen.

WC/dusch

Till höger om entrén ligger nedervåningens badrum. Med WC och dusch öppnar det upp för både kvälls- och morgonrutiner för hela familjen, så ni slipper trängas i övervåningens badrum.

Tvättstuga

Till vänster om entrén ligger tvättstugan. Antingen kommer du in i detta rum från utsidans grovingång eller via ingången från köket. Här kan du sköta tvätten i lugn och ro med tvättmaskin och torktumlare. Det finns ett städskåp.

Vardagsrum

För att komma upp till övervåningen går du in i vardagsrummet där trappan finns. I övrigt har du ett stort rum att förvandla till en mysig samlingsplats. Du kommer även ut till altanen genom altandörren från vardagsrummet.

Kök och matplats

Köket och matplatsen ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns gott om utrymme för ett köksbord och ordentligt med bänkyta att laga favoriträtten på. Kanske lagar hela familjen tillsammans?

Allrum

När du kommer upp till övervåningen möts du av allrummet. Det är en öppen yta att göra vad du vill med och den smarta planlösningen gör att du kan dela upp rummet och bygga ett fjärde sovrum om du önskar.

Sovrum 1

Det här är det allra största sovrummet i hemmet och kommer med både skjutdörrsgarderober och dubbelfönster. Här får du ordentligt med ljusinsläpp och en god natts sömn.

Sovrum 2

Intill sovrum 1 ligger sovrum 2. Här har du en öppen yta att förvandla till ett mysigt krypin med säng och nattduksbord.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger på andra sidan övervåningen. Om du inte är i behov av ett tredje sovrum kan detta bli ett gästrum eller ett arbetsrum.

WC/bad

På övervåningen ligger det välplacerade badrummet bland alla sovrum. Här har du WC och badkar – perfekt när du vill ha en stund för dig själv och koppla av i ett varmt bad.

Klädkammare

En klädkammare i huset är en ren lyx. Här får du denna lyx – sortera dina favoritplagg i färgordning och förvara dem organiserat i detta utrymme.

Utemiljö

Med detta hem får du en svart husfasad. Även uteförrådet är svart och ger dig möjlighet att förvara både gräsklippare och skidor på ett tryggt ställe. Bilen parkerar du på framsidan och på baksidan får du en rymlig altan att ha grillkvällar med grannarna på.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Kom hem till ett familjevänligt kvarter där barnen kan springa tryggt mellan grannhusen och de gemensamma ytorna. Till både skolor och förskolor är det gångavstånd, även för de minsta barnen. Ditt nya hem har ytor för både sociala stunder och avkoppling, både inne och ute. I trädgården finns plats för lek och bus samtidigt som du kan duka upp till familjemiddagen på altanen.

 • Aktiviteter utanför dörren

  I Lavendeln bor du med naturen och aktiviteter utanför dörren. I området ligger en stor aktivitetspark, där du hittar utomhusgym, lekpark och rymliga gräsytor. Närheten till Nackareservatet, med sina 829 hektar skog och sjösystem, ett välutbyggt nät av cykel- och promenadvägar och två elljusspår, gör också naturen till en självklar del av vardagen i Ältadalen. Dessutom bor du nära Stockholms största friluftsanläggning – Hellasgården.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. I Lavendeln väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben

Solstudie nordöst

Se hur solen faller en dag i juni och september.

Kika in i några av hemmen i 360 grader

Här kan du få en ordentlig bild av hemmen i Lavendeln i Ältadalen. Titta på några av rummen i de olika husstorlekarna 360 grader.