Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hemtrevligt hörnhus i lummigt kvarter

För golfintresserade ligger banan några minuter bort och Ältasjön är det perfekta utflyktsmålet med cykeln. Ditt nya hem är öppet och ljust och grönskan är påtaglig från alla rum.

I familjens nya hem är det lätt att trivas. Du har dina egna härliga utemiljöer på altanen och en mysig innegård som du delar med grannarna. När du kliver in i ditt nya hus möts du av en spatiös hall som tar in ljus från vardagsrummet med öppen planlösning in till köket. Du har tre rofyllda sovrum på övervåningen där du kan dra dig tillbaka när du behöver lugn.

Vardagsrum och kök

Den öppna planlösningen tillåter ljuset att nå långt in i huset. I vardagsrummet har du plats med en stor sittgrupp och vid köksfönstret kan du ställa matbordet. Köket bjuder på skåp och luckor från Marbodal och en stilren keramisk spishäll. Alla vitvaror är självklart energisnåla i ditt svanenmärkta hem.

Uteplats

Från din nya altan ser du ut över gräsmattan och grannarna. Här kan du njuta an en fikastund i morgonsolen medan barnen spelar fotboll eller bjuda över grannen på en kopp kaffe. Du har dessutom en lummig häck som ger avskildhet.

Entré och duschrum

I den ljusa hallen kan du dölja ytterkläderna i garderoben. Du har även plats för kapphylla och skoställ. Med lättstädat och stilrent klinkergolv.

Tvättstuga med separat entré

Med en egen tvättstuga blir tvättiden snabbt avklarad. Här får dessutom hela familjen plats att hjälpa till. Du har en stilren bänkskiva under vilken du finner energisnål tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är ljust helkaklade och golvet har klinkerplattor.

Allrum

Uppför den vita furutrappan finner du familjens allt-i-allo rum. Utrymmet passar för spelkvällar och filmstunder såväl som arbetshörna och gästrum.

Klädkammare

Intill allrummet finner du klädkammaren. Här kan du enkelt få undan alla vinterkläder när våren gör intåg. Här har du smidig förvaring där du enkelt kan sortera dina saker.

Sovrum 1 och 2

Placerade bredvid varandra hittar du sovrum ett och två. Det största är på tretton kvadratmeter och har spatiösa förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderoben vilket gör det utmärkt som vuxenrum. Rummet intill passar barnet med plats för enkelsäng, skrivbord och leksaker.

Badrum

Familjens andra badrum ligger smart placerat nära alla sovrum på övre plan. Här finns vinterkvällarnas badkar, förvaring i två skåp och ljusa helkaklade väggar.

Sovrum 3

Familjens tredje sovrum ligger via allrummet. Det ligger lite avsides från de andra två vilket gör det utmärkt som gästrum eller en plats för ensamtid till tonåringen.

Framsidan av huset

Framför huset har du din egen parkering. Här finns också plats att planera gräs eller växter. Med härlig kvällssol.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben