Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Solig altan i praktiskt familjehus

I ditt nybyggda hus kan hela familjen hitta hem. Du har härlig kvällssol på altanen och bor nära allt från friluftsområden till Tyresö centrum.

På 123 kvadratmeter finns stort vardagsrum och kök i öppen planlösning och tre sovrum för lugn och ro. Du har egen tvättstuga och två toaletter som förenklar vardagen. På altanen kan du bjuda hem grannarna på grillfest och runtomkring kvarteret finns gott om gräsmattor och picknick och solstunder.

Vardagsrum och kök

På ditt sociala nedre plan ger öppenheten ljus till de prestigefyllda spelkvällarna och de lugna dagarna med korsord i soffan. Du har plats med stort matbord och sittgrupp. Marbodalköket har ordentliga arbetsytor och smakfull design. Med keramisk spishäll.

Uteplats

Från vardagsrummet kliver du ut på den soliga altanen. Här kan du ta med högtalarna och vila på gräsmattan eller ställa ut långbordet och bjuda in till en festmiddag. Det härliga läget ger sol från eftermiddag till kväll.

Entré och duschrum

I hallen städar du enkelt bort spåren från de leriga kängorna på det lättskötta klinkergolvet. I den praktiska garderoben finns plats för dina och barnens kappor. Här finns även utrymme för hall stol för trötta ryggar och kapphylla för gästernas ytterkläder.

Tvättstuga med separat entré

I den stora tvättstugan får hela familjen plats att hjälpa till med tvätten. Du har egen ingång från framsidan och en stilren bänkskiva där ni viker kläderna. Tvättmaskinen och torktumlaren från Electrolux är energisnåla och moderna.

Allrum

På övervåningen finns ytterligare möjligheter för umgänge i familjens allrum. Här kan du duka upp te och scones för filmkvällen eller skapa ett extra sovrum med bäddsoffan.

Klädkammare

Intill allrummet finns klädkammaren från Elfa. Här har du god belysning, vacker ekparkett och smarta inredningslösningar.

Sovrum 1 och 2

Ditt största sovrum mäter 13 kvadratmeter och har förvaring från Elfa. Den flexibla skjutdörrsgarderoben är smakfullt dold och smart utrustat med flexibel inredning för kläder och saker. Här får du plats med den stora sängen. I rummet bredvid har du plats för enkelsäng och skrivbord. Båda rummen vetter mot grönska.

Badrum

Efter årets första dopp i Ältasjön kan du värma upp dig i familjens badkar. Ditt nya badrum har ljusa helkaklade väggar och klinkergolv i mörk eller ljus design. Med bra förvaring i underskåp och spegelskåp.

Sovrum 3

Via allrummet når du sovrum tre. Det är på åtta kvadratmeter och passar som barnrum eller hemmakontor.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en liten gräsmatta där du kan plantera växter om du vill. Du har också en egen uppfart där du enkelt kan parkera bilen.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben