Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Mysigt kedjehus med gott om ytor för umgänge

I ditt nya sociala hem har du härliga ytor i vardagsrum och kök där den öppna planlösningen ger ljus till festen. På uteplatsen njuter du av kvällssol till middagen med vännerna.

Här bor du naturskönt och trivsamt i familjens nya hem på 123 kvadratmeter. Du lever med parken som granne och har en underbar altan att njuta av under varma sommarkvällar. Inomhus finns naturvänliga lösningar och tre sovrum mysigt avskilda på övervåningen.

Vardagsrum och kök

Det stora vardagsrummet har plats för flera soffor att kura ned sig i under kvällarna. Du har stora fönster och genomskinlig altandörr som ger naturligt ljusinsläpp. Köket med öppen planlösning har keramisk spishäll och stilren design från Marbodal. Här finns spatiösa ytor när du ska lära barnen laga mat.

Uteplats

Vardagsrummet övergår i den härliga altanen med trädäck och västerläge. Här kan du odla blomrabatten eller bara sitta och njuta av solnedgången med en kopp te.

Entré och duschrum

Din nya hall och entré har klinkers på golvet och en garderob för ytterkläderna. Duschrummet på nedre plan hittas i hallen, det är fullt utrustat och har en duschhörna. Med stilrent helkaklade väggar.

Tvättstuga med separat entré

I din nya tvättstuga med egen entré kan du enkelt plocka in kläderna som hänger ute på tork. Här har du dessutom tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva för avställning eller vikning.

Allrum

När du smiter upp på övervåningen från den vackra vita furutrappan hittar du det mysiga allrummet. Här kan du skapa en extra sovplats eller ta det lugnt med en bok medan familjen leker på undervåningen.

Klädkammare

På övervåningen finner du även familjens klädkammare. Med snygg ekparkett och bra belysning är det en utmärkt plats för både förvaring och modevisningar.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg och har fönster mot altanen och baksidans gräsmatta. Det ena är på tretton kvadratmeter och passar som föräldrasovrum och det andra är lite mindre och passar som barnrum. Det större har även en spatiös garderobsvägg.

Badrum

Familjens stora badrum ligger på övervåningen. Här kan du krypa ned i badkaret efter en lång arbetsdag och njuta av den snygga inredningen med ljusa kaklade väggar och klinkergolv i mörk eller ljus design.

Sovrum 3

Det sista sovrummet ligger intill allrummet. Här får du plats med enkelsäng och vid fönstret mot kvarteret passar skrivbordet för läxläsning perfekt.

Framsidan av huset

Framför huset har du en liten gräsmatta för blomrabatten. Intill huset finns också parkeringsmöjligheter.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben