Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus19A, 5 Rum, 121 m²

Mysigt kedjehus med gott om ytor för umgänge

I ditt nya sociala hem har du härliga ytor i vardagsrum och kök där den öppna planlösningen ger ljus till festen. På uteplatsen njuter du av kvällssol till middagen med vännerna.

Här bor du naturskönt och trivsamt i familjens nya hem på 123 kvadratmeter. Du lever med parken som granne och har en underbar altan att njuta av under varma sommarkvällar. Inomhus finns naturvänliga lösningar och tre sovrum mysigt avskilda på övervåningen.

Vardagsrum och kök

Det stora vardagsrummet har plats för flera soffor att kura ned sig i under kvällarna. Du har stora fönster och genomskinlig altandörr som ger naturligt ljusinsläpp. Köket med öppen planlösning har keramisk spishäll och stilren design från Marbodal. Här finns spatiösa ytor när du ska lära barnen laga mat.

Uteplats

Vardagsrummet övergår i den härliga altanen med trädäck och västerläge. Här kan du odla blomrabatten eller bara sitta och njuta av solnedgången med en kopp te.

Entré och duschrum

Din nya hall och entré har klinkers på golvet och en garderob för ytterkläderna. Duschrummet på nedre plan hittas i hallen, det är fullt utrustat och har en duschhörna. Med stilrent helkaklade väggar.

Tvättstuga med separat entré

I din nya tvättstuga med egen entré kan du enkelt plocka in kläderna som hänger ute på tork. Här har du dessutom tvättmaskin och torktumlare med en ovanliggande bänkskiva för avställning eller vikning.

Allrum

När du smiter upp på övervåningen från den vackra vita furutrappan hittar du det mysiga allrummet. Här kan du skapa en extra sovplats eller ta det lugnt med en bok medan familjen leker på undervåningen.

Klädkammare

På övervåningen finner du även familjens klädkammare. Med snygg ekparkett och bra belysning är det en utmärkt plats för både förvaring och modevisningar.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg och har fönster mot altanen och baksidans gräsmatta. Det ena är på tretton kvadratmeter och passar som föräldrasovrum och det andra är lite mindre och passar som barnrum. Det större har även en spatiös garderobsvägg.

Badrum

Familjens stora badrum ligger på övervåningen. Här kan du krypa ned i badkaret efter en lång arbetsdag och njuta av den snygga inredningen med ljusa kaklade väggar och klinkergolv i mörk eller ljus design.

Sovrum 3

Det sista sovrummet ligger intill allrummet. Här får du plats med enkelsäng och vid fönstret mot kvarteret passar skrivbordet för läxläsning perfekt.

Framsidan av huset

Framför huset har du en liten gräsmatta för blomrabatten. Intill huset finns också parkeringsmöjligheter.

Hemfakta

Bostad
Hus19A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
380 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben