Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Familjens nya hem med spatiösa utemiljöer

I ditt nya hem njuter du av stor altan i västerläge och goda förvaringslösningar. Du har sällskapliga ytor inne och ute och nära till naturupplevelser och lekplatser.

I natursköna och familjevänliga Älta finns allt familjen kan önska. Du bor nära skolor och förbindelser till stan, med naturen runt hörnet. I ditt nya kvarter finns stora grönytor för umgänge över tomtgränserna och när du vill ha en lugn stund kan du ta en kaffe på altanen eller smita upp till sovrummen på övervåningen och läsa en bok.

Vardagsrum och kök

Dina sociala ytor i vardagsrum och kök har ljus öppen planlösning. Här kan du anordna festliga middagar och lugna filmkvällar. Köket har snygg design från Marbodal och spatiösa arbetsbänkar för matförberedelser.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din mysiga uteplats som vetter mot innegården och har trivsam kvällssol. Här har du gott om plats för sommarmiddagens utebord. Under vinterhalvåret förvaras utemöblerna i förrådet.

Entré och duschrum

I den öppna och ljusa hallen har du lättskött klinkergolv och garderob för ytterkläderna. Duschrummet ligger precis intill och är stilrent inredd med ljusa helkaklade väggar. För den stora familjen passar duschrummet utmärkt för stressiga måndagsmorgonen.

Tvättstuga med separat entré

Din tvättstuga har egen ingång. Här har du energisnål tvättmaskin och torktumlare med en stilren bänkskiva där du enkelt sorterar tvätten.

Allrum

Uppför den vackra furutrappan har du familjens allrum. Det skapar en utmärkt extra plats för spelkvällar eller när barnen har kompisar på besök. Utrymmet kan dessutom göras om till gästrum med bäddsoffa.

Klädkammare

Familjens klädkammare är perfekt för att få undan prylar och otympliga vinterkläder. Här har du ett smidigt förvarningssystem där du enkelt kan sortera dina saker.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger bredvid varandra på övervåningen. De har fönster mot baksidans gröna innegård. I det största sovrummet på 14 kvadratmeter finns skjutdörrsgarderob där du kan hänga kläderna som inte får plats i klädkammaren.

Badrum

Ditt andra badrum ligger central på övervåningen. Här finns badkar för frusna vinterkvällar och ljusa helkaklade väggar. Med förvaring i spegelskåp och underskåp.

Sovrum 3

Sovrum tre ligger något avsides från de andra och har fönster mot framsidan. På åtta kvadratmeter passar det utmärkt som barnkammare eller arbetsrum.

Framsidan av huset

För familjen med bil finns här uppfarten. Du har även en liten gräsmatta där den växtintresserade kan spendera söndagsmorgonen med att påta i rabatterna.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben