Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus18A, 5 Rum, 121 m²

Familjens nya hem med spatiösa utemiljöer

I ditt nya hem njuter du av stor altan i västerläge och goda förvaringslösningar. Du har sällskapliga ytor inne och ute och nära till naturupplevelser och lekplatser.

I natursköna och familjevänliga Älta finns allt familjen kan önska. Du bor nära skolor och förbindelser till stan, med naturen runt hörnet. I ditt nya kvarter finns stora grönytor för umgänge över tomtgränserna och när du vill ha en lugn stund kan du ta en kaffe på altanen eller smita upp till sovrummen på övervåningen och läsa en bok.

Vardagsrum och kök

Dina sociala ytor i vardagsrum och kök har ljus öppen planlösning. Här kan du anordna festliga middagar och lugna filmkvällar. Köket har snygg design från Marbodal och spatiösa arbetsbänkar för matförberedelser.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din mysiga uteplats som vetter mot innegården och har trivsam kvällssol. Här har du gott om plats för sommarmiddagens utebord. Under vinterhalvåret förvaras utemöblerna i förrådet.

Entré och duschrum

I den öppna och ljusa hallen har du lättskött klinkergolv och garderob för ytterkläderna. Duschrummet ligger precis intill och är stilrent inredd med ljusa helkaklade väggar. För den stora familjen passar duschrummet utmärkt för stressiga måndagsmorgonen.

Tvättstuga med separat entré

Din tvättstuga har egen ingång. Här har du energisnål tvättmaskin och torktumlare med en stilren bänkskiva där du enkelt sorterar tvätten.

Allrum

Uppför den vackra furutrappan har du familjens allrum. Det skapar en utmärkt extra plats för spelkvällar eller när barnen har kompisar på besök. Utrymmet kan dessutom göras om till gästrum med bäddsoffa.

Klädkammare

Familjens klädkammare är perfekt för att få undan prylar och otympliga vinterkläder. Här har du ett smidigt förvarningssystem där du enkelt kan sortera dina saker.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger bredvid varandra på övervåningen. De har fönster mot baksidans gröna innegård. I det största sovrummet på 14 kvadratmeter finns skjutdörrsgarderob där du kan hänga kläderna som inte får plats i klädkammaren.

Badrum

Ditt andra badrum ligger central på övervåningen. Här finns badkar för frusna vinterkvällar och ljusa helkaklade väggar. Med förvaring i spegelskåp och underskåp.

Sovrum 3

Sovrum tre ligger något avsides från de andra och har fönster mot framsidan. På åtta kvadratmeter passar det utmärkt som barnkammare eller arbetsrum.

Framsidan av huset

För familjen med bil finns här uppfarten. Du har även en liten gräsmatta där den växtintresserade kan spendera söndagsmorgonen med att påta i rabatterna.

Hemfakta

Bostad
Hus18A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
340 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben