Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus15A, 5 Rum, 121 m²

Hörnläge med en mysig altan och baksida

Familjens nya hus bjuder på härliga ytor där ni kan samla hela familjen och vänner. Ni har en stor altan som gjord för mysiga grillkvällar under sommarhalvåret.

Huset på 123 kvadratmeter består av tre sovrum på övervåningen, ett stort kök och vardagsrum på nedre plan samt en härlig baksida. Där har du en altan och gräsmatta med förmiddagssol och barnen kan spela fotboll och kubb. Husets läge gör att ni har nära till skola och cykelavstånd till Älta centrum.

Entré

Ditt nya hem välkomnar dig med en funktionell entré där du har praktisk klinkers på golvet och en garderob där du enkelt kan hänga undan familjens ytterkläder.

Badrum 1

Badrummet på nedre plan hittar du i hallen. Här har du duschhörna, toalettstol samt ett tvättställ med kommod.

Vardagsrum och kök

Ditt nya och toppmoderna kök bjuder på smidigare matlagning framöver och du har plats för minst sex personer sittande kring matbordet. Vardagsrummet som har fönster som vetter ut mot altanen bjuder på bra utrymme för umgänge.

Uteplats

Din nya altan inbjuder till lugna stunder, och gräsmattan är perfekt för barnen att leka på. Det är även här du hittar ditt förråd som ligger i direkt anslutning till altanen.

Tvättstuga

Din tvättstuga hittar du via köket, där har du tvättmaskin och torktumlare samt ett städskåp. Du har även en separat groventré in till tvättstugan.

Allrum

Tar du den svängda trappan upp på övervåningen når du allrummet först. Här har du sjutton kvadratmeter att nyttja som ett extra vardagsrum.

Klädkammare

Tar du höger från trappan når du först klädkammaren. Här har du ett funktionellt förvaringssystem där du enkelt kan sortera och organisera dina saker.

Sovrum 1

Sovrum ett är det största, det är på tretton kvadratmeter och här har du fönster som vetter mot baksidan för extra lugn och ro.

Badrum 2

På övervåningen hittar du ännu ett badrum, det har samma standard som det på nedervåningen men har ett badkar istället för dusch.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen hittar vi sovrum två och tre. De är nästan lika stora och passar bra som barnrum.

Framsidan av huset

Ut genom ytterdörren och ut på framsidan av ditt hus har du en häck som skärmar av samt plats för att parkera bilen på din asfalterade uppfart.

Hemfakta

Bostad
Hus15A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben