Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Hörnläge med en mysig altan och baksida

Familjens nya hus bjuder på härliga ytor där ni kan samla hela familjen och vänner. Ni har en stor altan som gjord för mysiga grillkvällar under sommarhalvåret.

Huset på 123 kvadratmeter består av tre sovrum på övervåningen, ett stort kök och vardagsrum på nedre plan samt en härlig baksida. Där har du en altan och gräsmatta med förmiddagssol och barnen kan spela fotboll och kubb. Husets läge gör att ni har nära till skola och cykelavstånd till Älta centrum.

Entré

Ditt nya hem välkomnar dig med en funktionell entré där du har praktisk klinkers på golvet och en garderob där du enkelt kan hänga undan familjens ytterkläder.

Badrum 1

Badrummet på nedre plan hittar du i hallen. Här har du duschhörna, toalettstol samt ett tvättställ med kommod.

Vardagsrum och kök

Ditt nya och toppmoderna kök bjuder på smidigare matlagning framöver och du har plats för minst sex personer sittande kring matbordet. Vardagsrummet som har fönster som vetter ut mot altanen bjuder på bra utrymme för umgänge.

Uteplats

Din nya altan inbjuder till lugna stunder, och gräsmattan är perfekt för barnen att leka på. Det är även här du hittar ditt förråd som ligger i direkt anslutning till altanen.

Tvättstuga

Din tvättstuga hittar du via köket, där har du tvättmaskin och torktumlare samt ett städskåp. Du har även en separat groventré in till tvättstugan.

Allrum

Tar du den svängda trappan upp på övervåningen når du allrummet först. Här har du sjutton kvadratmeter att nyttja som ett extra vardagsrum.

Klädkammare

Tar du höger från trappan når du först klädkammaren. Här har du ett funktionellt förvaringssystem där du enkelt kan sortera och organisera dina saker.

Sovrum 1

Sovrum ett är det största, det är på tretton kvadratmeter och här har du fönster som vetter mot baksidan för extra lugn och ro.

Badrum 2

På övervåningen hittar du ännu ett badrum, det har samma standard som det på nedervåningen men har ett badkar istället för dusch.

Sovrum 2 och 3

I varsin ände av övervåningen hittar vi sovrum två och tre. De är nästan lika stora och passar bra som barnrum.

Framsidan av huset

Ut genom ytterdörren och ut på framsidan av ditt hus har du en häck som skärmar av samt plats för att parkera bilen på din asfalterade uppfart.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben