Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus14A, 5 Rum, 121 m²

Med parken som granne

Här bor familjen nära grönområde och lekpark. Med kvällssol på framsidan och morgonsol på baksidan har ni ett boende med optimalt solläge.

Ert nya hem bjuder på bra ytor med sina 123 kvadratmeter. Här har du ett socialt nedre plan med stort vardagsrum som övergår i altanen. På övervåningen hittar ni sovrummen med avskilt läge. I Ältadalen har ni nära till både centrum, naturen och barnen har promenadavstånd till skolan.

Entré

I hallen möts du av klinkers på golvet, en garderob där du enkelt kan hänga undan ytterjackorna samt plats för skoställ.

Badrum 1

Direkt till höger i hallen hittar du ett av dina badrum. Det är utrustat med duschhörna och har kakel på väggarna och klinkers på golvet.

Kök och vardagsrum

Rakt fram från din entré möts du av vardagsrummet och köket hittar du till vänster. Ditt kök är fullt utrustat med allt som behövs för att göra matlagningen smidigare och enkel, och du har plats för ett matbord för minst sex sittande. I vardagsrummet får du enkelt rum med en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet kan du nå baksidan av ditt hus och din nya fina altan. Här kan du ha många mysiga middagar med familj och vänner och låta barnen leka fritt på gräsmattan. På baksidan av huset hittar du även ett praktiskt förråd.

Tvättstuga med separat entré

Via köket når du din tvättstuga, där har du tvättmaskin och torktumlare. Du hittar även ett städskåp och du har en egen separat groventré, perfekt om du har handlat mat och ska bära in tunga matkassar från bilen.

Allrum

Upp för den svängda trappan når du först allrummet på övervåningen. Där har du ett extra rum att nyttja som du vill.

Klädkammare

Till höger från trappan hittar du en praktisk klädkammare utrustad med ett förvaringssystem från Elfa.

Sovrum 2

Vägg i vägg med klädkammaren hittar du sovrum två. Det är på åtta kvadratmeter och fungerar utmärkt som barnrum.

Sovrum 1

Det största sovrummet hittar du bredvid sovrum två. Det är på tretton kvadratmeter och har tre garderober och ett linneskåp. Här har du plats för en dubbelsäng.

Badrum 2

Badrummet på övre plan är utrustat med badkar istället för dusch och är strategiskt placerat mellan två av sovrummen.

Sovrum 3

Via allrummet och lite mera avskilt från de andra sovrummen hittar vi det tredje på åtta kvadratmeter. Här har du fönster som vetter mot framsidan av huset, samt plats för en säng och skrivbord.

Framsidan av huset

På framsidan av huset har du en häck som skyddar mot insyn samt en uppfart med plats för bilen.

Hemfakta

Bostad
Hus14A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben