Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Med parken som granne

Här bor familjen nära grönområde och lekpark. Med kvällssol på framsidan och morgonsol på baksidan har ni ett boende med optimalt solläge.

Ert nya hem bjuder på bra ytor med sina 123 kvadratmeter. Här har du ett socialt nedre plan med stort vardagsrum som övergår i altanen. På övervåningen hittar ni sovrummen med avskilt läge. I Ältadalen har ni nära till både centrum, naturen och barnen har promenadavstånd till skolan.

Entré

I hallen möts du av klinkers på golvet, en garderob där du enkelt kan hänga undan ytterjackorna samt plats för skoställ.

Badrum 1

Direkt till höger i hallen hittar du ett av dina badrum. Det är utrustat med duschhörna och har kakel på väggarna och klinkers på golvet.

Kök och vardagsrum

Rakt fram från din entré möts du av vardagsrummet och köket hittar du till vänster. Ditt kök är fullt utrustat med allt som behövs för att göra matlagningen smidigare och enkel, och du har plats för ett matbord för minst sex sittande. I vardagsrummet får du enkelt rum med en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet kan du nå baksidan av ditt hus och din nya fina altan. Här kan du ha många mysiga middagar med familj och vänner och låta barnen leka fritt på gräsmattan. På baksidan av huset hittar du även ett praktiskt förråd.

Tvättstuga med separat entré

Via köket når du din tvättstuga, där har du tvättmaskin och torktumlare. Du hittar även ett städskåp och du har en egen separat groventré, perfekt om du har handlat mat och ska bära in tunga matkassar från bilen.

Allrum

Upp för den svängda trappan når du först allrummet på övervåningen. Där har du ett extra rum att nyttja som du vill.

Klädkammare

Till höger från trappan hittar du en praktisk klädkammare utrustad med ett förvaringssystem från Elfa.

Sovrum 2

Vägg i vägg med klädkammaren hittar du sovrum två. Det är på åtta kvadratmeter och fungerar utmärkt som barnrum.

Sovrum 1

Det största sovrummet hittar du bredvid sovrum två. Det är på tretton kvadratmeter och har tre garderober och ett linneskåp. Här har du plats för en dubbelsäng.

Badrum 2

Badrummet på övre plan är utrustat med badkar istället för dusch och är strategiskt placerat mellan två av sovrummen.

Sovrum 3

Via allrummet och lite mera avskilt från de andra sovrummen hittar vi det tredje på åtta kvadratmeter. Här har du fönster som vetter mot framsidan av huset, samt plats för en säng och skrivbord.

Framsidan av huset

På framsidan av huset har du en häck som skyddar mot insyn samt en uppfart med plats för bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben