Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Avskilt hörnläge i socialt hem

Längst ut i radhuslängan finner du ditt nya hem. Du har ett stort och sällskapligt vardagsrum och en härlig altan där du kan duka upp långbordet och bjuda in släkten på sommarens kräftskiva.

I ditt nya hörnhus är det enkelt att trivas med eller utan umgänge. I det spatiösa vardagsrummet kan du bjuda hem vännerna för middag och fest, eller spendera familjetid med sällskapsspel. På altanen kan ta smita ut och ta morgonkaffet innan familjen har vaknat. På några minuter når du allt från Ältasjön till golfbanan och på 30 minuter är du mitt i stadspulsen.

Entré med klädkammare

Här finns öppen hall med ingång till vardagsrum och kök. Du har klädkammare med klinkergolv där du enkelt moppar undan slask från kängorna. Här finns även städskåp.

Kök och vardagsrum

I ditt snygga kök från Marbodal kan du ta hjälp av flera kockar. Du har bra golvyta och ordentliga arbetsbänkar för hackandet. När det är dags för stormiddag finns plats för middagsbord vid köksfönstret och längre in i vardagsrummet. I vardagsrummet får du ljus från stort fönster och den genomskinliga altandörren. Du får plats med en stor soffgrupp och soffbord med plats över för inredningsdetaljerna.

Uteplats

Din altan har fint trädäck som passar bra med den gröna omgivningen. Du har plats för den stora utesoffan där du kan sätta dig med en kopp kaffe med bra uppsikt över barnen som leker på den gemensamma gräsmattan.

Tvätt- och duschrum

I tvättstugan med hörndusch och extratoalett blir vardagen lite enklare. Du har tvättmaskin och torktumlare som drar minimalt med energi. De rena kläderna viker du på arbetsbänken medan golvvärmen gläder fötterna. Med ljust helkaklade väggar.

Allrum

Uppför din vita furutrappa har du ett extra utrymme att anpassar efter dina behov. Allrummet kan vara en extra plats för filmvisningar och spelkvällar eller ett perfekt gästrum.

Sovrum 1

I ditt största sovrum har du gott om förvaring i garderobsväggen med linneskåp. Du har både lådor och garderobsstänger för finkläder och myskläder. Rummets fönster vetter mot husets gemensamma innegård med träd och gräsmatta. Du får plats med dubbelsäng och nattygsbord.

Klädkammare

I din klädkammare har du flexibla förvaringslösningar från Elfa. Du har plats för finkläder och småprylar. Den fina ekparketten och goda belysningen gör det även perfekt som provrum.

Badrum

I ditt ljust helkaklade badrum med klinkergolv har du förvaring i underskåp och spegelskåp. Du har ett stort och härligt badkar och moderna spotlights som lyser upp rummet.

Sovrum 2 och 3

Övervåningens andra och tredje sovrum ligger vägg i vägg. De är på nio kvadratmeter och har fönster mot framsidans gräsplan. Här kan barnen eller gästen känna sig som hemma. Du kan inreda med säng och skrivbord.

Förvaring

På baksidan har du ett stor förråd som ger avskildhet från grannen samt bra förvaring för utemöbler och sommarprojekten.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben