Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus12D, 5 Rum, 123 m²

Välplanerat radhus i familjevänligt naturområde

Här lever familjen på gångavstånd från sjö och skog. Du har några minuter till skolan och 30 minuter till city. Ditt nya hem har bra förvaringsmöjligheter och sällskapliga utrymmen ute och inne.

I ditt nya kvarter finns gott om ytor för gemenskap och lek. När du vill dra dig undan finns öppet och välplanerat hem med ett öppet och mysigt vardagsrum och tre lugna sovrum på övervåningen. På din trivsamma altan kan du arrangera grillkvällen och den angränsande gräsmattan är perfekt för soldyrkarens picknickfilt.

Entré med klädkammare

Du kliver in i en öppen hall med vattenburen golvvärme. Till höger har du en spatiös klädkammare. Här kan du få undan ytterkläderna så du får plats för möbler och växtlighet i hallen.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger ljus och rymd till dina sociala utrymmen. Du har ett stort kök från Marbodal med snygga arbetsytor och keramisk spishäll. I frysen i full höjd får du plats med alla matlådor. Middagsbordet kan du ställa vid köksfönstret eller i det stora vardagsrummet. Här finns även plats för soffhörna och TV-bord. Ljus får du från den transparenta altandörren.

Uteplats

Din uteplats består av en vacker altan i trädäck och en gräsmatta med omgivande häck. Här har du bra uppsikt över barnens fotbollsmatch medan du njuter av solen i utesoffan.

Tvätt- och duschrum

Detta rum fungerar som både tvättstuga och gästtoalett. Du har en hörndusch som motverkar morgonköerna. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en bänkskiva där du kan vika tvätten eller ställa prydnaderna. Med ljusa kakelväggar och klinkergolv med golvvärme.

Allrum

När du går upp på övervåningen hamnar du mitt i det praktiska allrummet. Utrymmet kan utnyttjas som extra sovrum eller extra TV-hörna. Det är en utmärkt plats när du vill smita upp för lite lugn och ro.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har gott om plats för dubbelsängen och härliga fönster mot innegården. Rummet passar utmärkt som vuxenrum men har lika väl plats för två enkelsängar för barnen. Det finns gott om förvaring i garderobsväggen med linneskåp. Du har både lådor och garderobsstänger för finkläder och mysbyxan.

Klädkammare

Du har familjens gemensamma klädkammare i mitten av övervåningen. Här kan du förvara vinterkläderna när våren kommer. Du har garderobsstänger och plats för lådor och hyllor.

Badrum

Ditt ljusa helkaklade badrum har spotlights och klinkergolv med golvvärme. När du vill ta ett avkopplande bad kan du stuffa undan sakerna i underskåpet eller spegelskåpet.

Sovrum 2 och 3

I dina andra två sovrum på nio kvadratmeter finns plats för säng och läxläsning. Du kan skapa härliga lekhörnor för barnen eller inreda med bäddsoffa och skrivbord och ha ditt eget gästrum med arbetshörna.

Förvaring

På baksidan har du ett spatiöst förråd där du kan förvarar soffkuddarna vid dåligt väder. Här får du även plats med gräsklipparen och leksakerna.

Hemfakta

Bostad
Hus12D
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
185 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben