Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Välplanerat radhus i familjevänligt naturområde

Här lever familjen på gångavstånd från sjö och skog. Du har några minuter till skolan och 30 minuter till city. Ditt nya hem har bra förvaringsmöjligheter och sällskapliga utrymmen ute och inne.

I ditt nya kvarter finns gott om ytor för gemenskap och lek. När du vill dra dig undan finns öppet och välplanerat hem med ett öppet och mysigt vardagsrum och tre lugna sovrum på övervåningen. På din trivsamma altan kan du arrangera grillkvällen och den angränsande gräsmattan är perfekt för soldyrkarens picknickfilt.

Entré med klädkammare

Du kliver in i en öppen hall med vattenburen golvvärme. Till höger har du en spatiös klädkammare. Här kan du få undan ytterkläderna så du får plats för möbler och växtlighet i hallen.

Kök och vardagsrum

Den öppna planlösningen ger ljus och rymd till dina sociala utrymmen. Du har ett stort kök från Marbodal med snygga arbetsytor och keramisk spishäll. I frysen i full höjd får du plats med alla matlådor. Middagsbordet kan du ställa vid köksfönstret eller i det stora vardagsrummet. Här finns även plats för soffhörna och TV-bord. Ljus får du från den transparenta altandörren.

Uteplats

Din uteplats består av en vacker altan i trädäck och en gräsmatta med omgivande häck. Här har du bra uppsikt över barnens fotbollsmatch medan du njuter av solen i utesoffan.

Tvätt- och duschrum

Detta rum fungerar som både tvättstuga och gästtoalett. Du har en hörndusch som motverkar morgonköerna. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren har du en bänkskiva där du kan vika tvätten eller ställa prydnaderna. Med ljusa kakelväggar och klinkergolv med golvvärme.

Allrum

När du går upp på övervåningen hamnar du mitt i det praktiska allrummet. Utrymmet kan utnyttjas som extra sovrum eller extra TV-hörna. Det är en utmärkt plats när du vill smita upp för lite lugn och ro.

Sovrum 1

Familjens största sovrum har gott om plats för dubbelsängen och härliga fönster mot innegården. Rummet passar utmärkt som vuxenrum men har lika väl plats för två enkelsängar för barnen. Det finns gott om förvaring i garderobsväggen med linneskåp. Du har både lådor och garderobsstänger för finkläder och mysbyxan.

Klädkammare

Du har familjens gemensamma klädkammare i mitten av övervåningen. Här kan du förvara vinterkläderna när våren kommer. Du har garderobsstänger och plats för lådor och hyllor.

Badrum

Ditt ljusa helkaklade badrum har spotlights och klinkergolv med golvvärme. När du vill ta ett avkopplande bad kan du stuffa undan sakerna i underskåpet eller spegelskåpet.

Sovrum 2 och 3

I dina andra två sovrum på nio kvadratmeter finns plats för säng och läxläsning. Du kan skapa härliga lekhörnor för barnen eller inreda med bäddsoffa och skrivbord och ha ditt eget gästrum med arbetshörna.

Förvaring

På baksidan har du ett spatiöst förråd där du kan förvarar soffkuddarna vid dåligt väder. Här får du även plats med gräsklipparen och leksakerna.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben