Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Solig altan i svanenmärkt radhus

Ditt stora vardagsrum övergår i charmig altan i söderläge. Här får du sol långt in på kvällen och när det börjar kyla kan du fortsätta njuta av solstrålarna från vardagsrummets spatiösa fönster.

Välkommen till ett välplanerat radhus i familjesnälla Ältadalen. Du har promenadavstånd till golfbana och sjöutsikt vid Ältasjön, med skolor i toppklass runt hörnet. I hemmet njuter du av spatiös altan i söderläge och öppna ytor på den sociala nedervåningen. På övervåningen finns lugna sovrum och mysigt badrum.

Entré med klädkammare

Den öppna hallen bjuder in gästerna till ditt ljusa hem. Här förvaras ytterkläderna enkelt i den stora klädkammaren. När det är dags för storstädning är det här du hittar städskåpet snyggt undangömt.

Kök och vardagsrum

Med härligt öppen planlösning och stora fönster för ljusinsläpp finns trivsamt sociala ytor att njuta av med eller utan sällskap. Från hallen kommer du in i det stilrena Marbodalköket. Här njuter du av stilrent designade arbetsytor och miljösnälla vitvaror. Det finns plats för matbord vid köksfönstret som vetter mot framsidan eller intill furutrappan i vardagsrummet. I vardagsrummet får du även plats med stora soffan och fåtöljerna.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din altan. Med charmigt trädäck och utsikt över den gröna innegården finns en uteplats där hela familjen kan trivas. Du har gott om sol större delen av dagen och på kvällen ackompanjeras sensommarmiddagen av kvällssolen.

Tvätt- och duschrum

På nedervåningen har du din egen tvättstuga med extratoalett och hörndusch. Du har en snygg arbetsbänk när du ska vika tvätten och mysig golvvärme för frusna fötter. Rummet är ljust helkaklat med klinkergolv.

Allrum

Uppför den vita furutrappan ligger det praktiska allrummet. Utrymmet passar för allt från lugna filmkvällar till fartfyllda lekar när grannbarnen är på besök.

Sovrum 1

I det stora sovrummet kan du finna lugn och ro. Du har fönster mot den lummiga innegården och gott om plats för den mysiga dubbelsängen. Här kan du ställa sängen vid fönstret och ha plats för den lilla arbetshörnan bredvid. Kläderna hänger du i de tre garderoberna med flexibel inredning från Elfa.

Klädkammare

Vägg i vägg finner du familjens klädkammare centralt placerad på övervåningen. Du har ekparkett och garderobsstänger för finkläderna.

Badrum

Familjens badrum ligger mittemot klädkammaren. Du har ett härligt badkar för sköna hemmakvällar och förvaring för hygienartiklar i två små skåp. Doftljusen och handdukarna kan du lägga i en liten byrå som enkelt får plats vid badkaret. Med helkaklade väggar och klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I de andra två sovrummet kan barnen eller gästerna känna sig som hemma. Du har plats med enkelsäng och byrålåda med plats kvar för leksaker och skrivbord.

Förvaring

På baksidan av huset finns förrådet för gräsklipparen och utemöblerna.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben