Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus09D, 5 Rum, 123 m²

Solig altan i svanenmärkt radhus

Ditt stora vardagsrum övergår i charmig altan i söderläge. Här får du sol långt in på kvällen och när det börjar kyla kan du fortsätta njuta av solstrålarna från vardagsrummets spatiösa fönster.

Välkommen till ett välplanerat radhus i familjesnälla Ältadalen. Du har promenadavstånd till golfbana och sjöutsikt vid Ältasjön, med skolor i toppklass runt hörnet. I hemmet njuter du av spatiös altan i söderläge och öppna ytor på den sociala nedervåningen. På övervåningen finns lugna sovrum och mysigt badrum.

Entré med klädkammare

Den öppna hallen bjuder in gästerna till ditt ljusa hem. Här förvaras ytterkläderna enkelt i den stora klädkammaren. När det är dags för storstädning är det här du hittar städskåpet snyggt undangömt.

Kök och vardagsrum

Med härligt öppen planlösning och stora fönster för ljusinsläpp finns trivsamt sociala ytor att njuta av med eller utan sällskap. Från hallen kommer du in i det stilrena Marbodalköket. Här njuter du av stilrent designade arbetsytor och miljösnälla vitvaror. Det finns plats för matbord vid köksfönstret som vetter mot framsidan eller intill furutrappan i vardagsrummet. I vardagsrummet får du även plats med stora soffan och fåtöljerna.

Uteplats

Från vardagsrummet når du din altan. Med charmigt trädäck och utsikt över den gröna innegården finns en uteplats där hela familjen kan trivas. Du har gott om sol större delen av dagen och på kvällen ackompanjeras sensommarmiddagen av kvällssolen.

Tvätt- och duschrum

På nedervåningen har du din egen tvättstuga med extratoalett och hörndusch. Du har en snygg arbetsbänk när du ska vika tvätten och mysig golvvärme för frusna fötter. Rummet är ljust helkaklat med klinkergolv.

Allrum

Uppför den vita furutrappan ligger det praktiska allrummet. Utrymmet passar för allt från lugna filmkvällar till fartfyllda lekar när grannbarnen är på besök.

Sovrum 1

I det stora sovrummet kan du finna lugn och ro. Du har fönster mot den lummiga innegården och gott om plats för den mysiga dubbelsängen. Här kan du ställa sängen vid fönstret och ha plats för den lilla arbetshörnan bredvid. Kläderna hänger du i de tre garderoberna med flexibel inredning från Elfa.

Klädkammare

Vägg i vägg finner du familjens klädkammare centralt placerad på övervåningen. Du har ekparkett och garderobsstänger för finkläderna.

Badrum

Familjens badrum ligger mittemot klädkammaren. Du har ett härligt badkar för sköna hemmakvällar och förvaring för hygienartiklar i två små skåp. Doftljusen och handdukarna kan du lägga i en liten byrå som enkelt får plats vid badkaret. Med helkaklade väggar och klinkergolv.

Sovrum 2 och 3

I de andra två sovrummet kan barnen eller gästerna känna sig som hemma. Du har plats med enkelsäng och byrålåda med plats kvar för leksaker och skrivbord.

Förvaring

På baksidan av huset finns förrådet för gräsklipparen och utemöblerna.

Hemfakta

Bostad
Hus09D
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
123 m²
Tomt
170 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben