Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hem nära stad och natur

I familjens nya hem behöver ni inte välja mellan stadspuls och naturupplevelser. I mysiga Älta lever ni minuter från Ältasjön och skogspromenader med centralstationen bara 30 minuter bort.

När du har utforskat alla utflyktsmål i Älta kommer du hem till ett öppet och generöst hem. Från vardagsrummet som angränsar till köket kan du smita ut på altanen medan du väntar på att maten ska bli klar. Du har två klädkammare för hela familjens kläder och tre sovrum för lugn. När familjens växer kan du dessutom bygga till ett fjärde sovrum i övervåningens allrum.

Entré med klädkammare

Från din entré möts du direkt av ljusinsläppet från vardagsrum och kök. Du har härligt vattenburen golvvärme och en stor klädkammare där du kan förvara familjens vinterkläder och skosamlingar.

Kök och vardagsrum

Från hallen kommer du in i det stilrena Marbodalköket. Här finns gott om ytor för den gemensamma middagsförberedelsen när det är dags att lära barnen matlagningens grunder. Äter gör du vid kökets trivsamma matplats, eller på matplatsen i vardagsrummet. I vardagsrummet har du även stora ytor att placera den stora soffgruppen och favoritfåtöljen.

Uteplats

Från din trivsamma altan med trädäck ser du ut över din egen gräsmatta och de stora gemensamma ytorna i ditt nya kvarter. Här finns plats för det stora utebordet med goda solchanser lagom till middagen.

Tvätt- och duschrum

Familjens stora tvättstuga med extratoalett har massa praktiska lösningar. Här finns en arbetsbänk där du hanterar tvätten med enkelhet och bra förvaringsmöjligheter i underskåp och spegelskåp. För den snabba morgonduschen finns hörndusch.

Allrum

När du smiter upp på övervåningen möts du av allrummet. Här kan du inreda efter vad som passar dig och din familj bäst. Antingen så kan utrymmet bli en Tv-spelshörna och filmstudio eller så inreder du med bäddsoffan och skapar ett extra sovrum.

Sovrum 1

Ditt största sovrum har plats för både dubbelsäng och skrivbord. Du organiserar kläderna i garderobsväggen. Här finns flexibel inredning med garderobsstänger, lådor och linneskåp.

Klädkammare

För shoppingfantasten finns ytterligare förvaringsmöjligheter i övervåningens klädkammare. Här har du gott om plats för otympliga lådor och färgsortering av skjortorna.

Badrum

I badrummet kan du tända ljus och ta ett långt bad medan det är fult fart på nedervåningen. Du har ljusa helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet lyser du upp med spotlights.

Sovrum 2 och 3

Dina andra två sovrum ligger mittemot det större. Här har du inreda med legobyggen och tågrälser, med plats kvar för sängen och byrålådan. Rummen passar också som arbetsrum.

Förvaring

För familjen med bil finns parkeringsmöjligheter i kvarteret. På baksidan har du förrådet där du kan stuffa undan allt från utemöbler till pulkor.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben