Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Njut av kvällssolen på din alldeles egen altan

Ditt nya hem bjuder på spatiösa utemiljöer. På din soliga altan i söderläge får grillkvällen sällskap av solen och i Ältadalens många grönområden kan ungarna bjuda med grannbarnet på äventyr.

Här kan alla familjemedlemmar hitta hem. Barnen bor nära skolor och lekplatser med promenadstråk och vattenmiljöer runt knuten. Den härliga altanen åt söder får gott om sol till sensommarmiddagen med vännerna. I ditt nya hem finner du öppna ytor och en enkel vardag, med tvättstuga och bra förvaring i klädkammarna.

Entré med klädkammare

Det första du möts av är en öppen entré med vattenburen golvvärme. Eftersom du får plats med både jackor och skor i den spatiösa klädkammaren kan du inreda hallen med trivsam växtlighet och sittkuddar.

Kök och vardagsrum

Vidare in i hemmet når du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här har du möjlighet att inreda med två matplatser när det är storbjudning. Du får plats med stor soffgrupp i vardagsrummet vilken får naturligt ljusinsläpp från stora fönster och genomskinlig altandörr. I köket lagar du maten miljövänligt på stilrena arbetsytor från Marbodal.

Uteplats

På din stora altan i trädesign kan du ställa utemöbler och solstolar. Den spatiösa gräsmattan passar utmärkt för lugna helger i solen. Här kan du spela badminton eller ta med filten och favoritboken.

Tvätt- och duschrum

Med både tvättmaskin och torktumlare blir vardagen lite enklare. Du hanterar ren och smutsig tvätt på den stilrena arbetsbänken. Här finns även rostfri ho. Extratoaletten och hörnduschen motverkar köerna på morgonen. Med ljusa kaklade väggar och klinkergolv.

Allrum

Uppför den vita furutrappan når du familjens allrum. När du har gäster eller väntar på ytterligare en familjemedlem kan du göra om utrymmet till ett fjärde sovrum. Annars passar det för filmkvällen eller spelkvällen.

Sovrum 1

Det största sovrummet passar utmärkt som vuxenrum. Här får du plats med dubbelsängen och vid fönstret kan du skapa arbetshörnan. Du förvarar kläderna i garderobsväggen.

Klädkammare

Mitt på övervåningen ligger familjens klädkammare. Här kan du förvara barnens kläder och klumpiga vinterkläderna när våren gör intåg. Med bra belysning och fin ekparkett.

Badrum

Mittemot klädkammaren finns mysigt badrum med vinterkvällarnas badkar. Här har du ljusa helkaklade väggar och vattenburen golvvärme i klinkergolvet. Du lyser upp badrummet med spotlights.

Sovrum 2 och 3

De andra sovrummen ligger vägg i vägg och passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Båda rummen är på nio kvadratmeter och har plats för enkelsängen och leksakerna. Eller det stora skrivbordet.

Förvaring

På baksidan förvarar utemöbler och gräsklippare i förrådet.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben