Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.

Den här bostaden är såld. Söker du något liknande?

Sök liknande nyproduktion

Beskrivning

Hörntomt och stor altan

Familjens nya hus har hörnläge och en stor tomt med en härlig gräsmatta. Altanen har ett härligt solläge och vetter ut mot den stora parken som finns i området.

Ert nybyggda hus är på rymliga 123 kvadratmeter och har ett fint hörnläge i kvarteret. Här har barnen nära till lekparken och till skolan. Huset har en fin nedervåning med ett stort vardagsrum och en övervåning med tre sovrum, så här får hela familjen plats.

Entré

Hallen bjuder in dig till hemmet med bra förvaringsytor och klinkers på golvet för smidigare städning.

Badrum

Badrummet på nedre plan hittar du i hallen. Här har du ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna.

Vardagsrum och kök

Ditt moderna kök som är fullt utrustat gör det enklare att laga vardagsmaten, och du har plats för hela familjen kring det stora matbordet. I vardagsrummet kan du möblera med både en större soffa och skapa en läshörna.

Uteplats

Går du ut genom altandörren når du baksidan av ditt hus. Här har du en härlig eftermiddagssol att njuta av under lediga stunder, ett förråd att förvara gräsklipparen i samt en stor gräsmatta där barnen kan spela fotboll med sina kompisar.

Tvättstugan med separat entré

Din tvättstuga är utrustad med miljövänlig tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har även en separat groventré, perfekt om du hänger tvätten utomhus och smidigt vill ta in den igen.

Allrum

Du har ett allrum på övervåningen. Det når du direkt när du går upp för trappan.

Klädkammare

Till höger om trappan upp hittar du hemmets klädkammare. Här har du ett smart förvaringssystem att förvara och organisera dina saker i.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg. Sovrum ett har tre garderober och ett linneskåp och plats för en dubbelsäng, medan sovrum två har plats för en säng, skrivbord och leksaker och passar bättre som barnrum.

Badrum 2

Badrummet ligger centralt placerat på övervåningen. Här har du helkaklade väggar och ett mysigt badkar istället för dusch.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger till vänster om badrummet. Här har du ytterligare ett rum som fungerar perfekt att använda som barnrum då det rymmer både säng, skrivbord och legobygge.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en fin gräsmatta och en asfalterad uppfart där familjens bil enkelt kan parkeras.

Bilder

Området

 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min

hem från city

7 min

till Ältasjön

3 km

från Tyresö Centrum

7 min

till golfklubben