Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus05A, 5 Rum, 121 m²

Hörntomt och stor altan

Familjens nya hus har hörnläge och en stor tomt med en härlig gräsmatta. Altanen har ett härligt solläge och vetter ut mot den stora parken som finns i området.

Ert nybyggda hus är på rymliga 123 kvadratmeter och har ett fint hörnläge i kvarteret. Här har barnen nära till lekparken och till skolan. Huset har en fin nedervåning med ett stort vardagsrum och en övervåning med tre sovrum, så här får hela familjen plats.

Entré

Hallen bjuder in dig till hemmet med bra förvaringsytor och klinkers på golvet för smidigare städning.

Badrum

Badrummet på nedre plan hittar du i hallen. Här har du ett fräscht helkaklat badrum med duschhörna.

Vardagsrum och kök

Ditt moderna kök som är fullt utrustat gör det enklare att laga vardagsmaten, och du har plats för hela familjen kring det stora matbordet. I vardagsrummet kan du möblera med både en större soffa och skapa en läshörna.

Uteplats

Går du ut genom altandörren når du baksidan av ditt hus. Här har du en härlig eftermiddagssol att njuta av under lediga stunder, ett förråd att förvara gräsklipparen i samt en stor gräsmatta där barnen kan spela fotboll med sina kompisar.

Tvättstugan med separat entré

Din tvättstuga är utrustad med miljövänlig tvättmaskin och torktumlare. Tvättstugan har även en separat groventré, perfekt om du hänger tvätten utomhus och smidigt vill ta in den igen.

Allrum

Du har ett allrum på övervåningen. Det når du direkt när du går upp för trappan.

Klädkammare

Till höger om trappan upp hittar du hemmets klädkammare. Här har du ett smart förvaringssystem att förvara och organisera dina saker i.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg. Sovrum ett har tre garderober och ett linneskåp och plats för en dubbelsäng, medan sovrum två har plats för en säng, skrivbord och leksaker och passar bättre som barnrum.

Badrum 2

Badrummet ligger centralt placerat på övervåningen. Här har du helkaklade väggar och ett mysigt badkar istället för dusch.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet ligger till vänster om badrummet. Här har du ytterligare ett rum som fungerar perfekt att använda som barnrum då det rymmer både säng, skrivbord och legobygge.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en fin gräsmatta och en asfalterad uppfart där familjens bil enkelt kan parkeras.

Hemfakta

Bostad
Hus05A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben