Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus04A, 5 Rum, 121 m²

Familjevänligt hem nära lekparken

Här har du ett nybyggt hem i ett område som passar barnfamiljen perfekt. Ni har nära till lekparken, skolan och cykelavstånd in till Älta centrum.

Hemmet, som har en härlig altan med eftermiddags och kvällssol, består av 123 välplanerade kvadratmeter. Här har du tre sovrum på övervåningen och ett rymligt och sällskapsvänligt kök och vardagsrum på nedre plan.

Entré

När du för första gången går igenom din ytterdörr in i ditt nya hem möts du av en hall med klinkers på golvet och en garderob där du kan hänga undan ytterkläderna.

Duschrum

Till höger i hallen finns ett av badrummen i hemmet. Det har helkaklade väggar, klinkergolv och duschhörna.

Vardagsrum och kök

Ditt nya vardagsrum och kök är rymligt och har plats för hela familjen. Här har du fönster som vetter ut mot altanen och ger ett fint ljusinsläpp till rummet.

Tvättstuga med separat entré

Din tvättstuga hittar du antingen via ingången från köket eller via den separata groventrén som ligger bredvid din ytterdörr. Här har du en energismart tvättmaskin och torktumlare.

Allrum

En trappa upp hittar du allrummet. Här har du 17 kvadratmeter att nyttja som du vill. Det går också att välja att göra detta till ett extra sovrum.

Klädkammare

Bredvid sovrum två hittar vi klädkammaren. Här har du smarta förvaringssystem från Elfa som gör det enklare att organisera dina saker.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen som du hittar till höger från trappan, och som vetter ut mot baksidan är olika stora. Det största fungerar bra som föräldrasovrum och har tre garderober och ett linneskåp. Det mindre fungerar bra som barnrum.

Badrum

Det andra badrummet ligger mellan sovrum ett och tre. Det har helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och ett badkar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas via allrummet, här har du plats för säng, skrivbord och leksaker.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en mysig gräsmatta och en uppfart där du har plats för familjens bil.

Hemfakta

Bostad
Hus04A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben