Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänligt hem nära lekparken

Här har du ett nybyggt hem i ett område som passar barnfamiljen perfekt. Ni har nära till lekparken, skolan och cykelavstånd in till Älta centrum.

Hemmet, som har en härlig altan med eftermiddags och kvällssol, består av 123 välplanerade kvadratmeter. Här har du tre sovrum på övervåningen och ett rymligt och sällskapsvänligt kök och vardagsrum på nedre plan.

Entré

När du för första gången går igenom din ytterdörr in i ditt nya hem möts du av en hall med klinkers på golvet och en garderob där du kan hänga undan ytterkläderna.

Duschrum

Till höger i hallen finns ett av badrummen i hemmet. Det har helkaklade väggar, klinkergolv och duschhörna.

Vardagsrum och kök

Ditt nya vardagsrum och kök är rymligt och har plats för hela familjen. Här har du fönster som vetter ut mot altanen och ger ett fint ljusinsläpp till rummet.

Tvättstuga med separat entré

Din tvättstuga hittar du antingen via ingången från köket eller via den separata groventrén som ligger bredvid din ytterdörr. Här har du en energismart tvättmaskin och torktumlare.

Allrum

En trappa upp hittar du allrummet. Här har du 17 kvadratmeter att nyttja som du vill. Det går också att välja att göra detta till ett extra sovrum.

Klädkammare

Bredvid sovrum två hittar vi klädkammaren. Här har du smarta förvaringssystem från Elfa som gör det enklare att organisera dina saker.

Sovrum 1 och 2

De två sovrummen som du hittar till höger från trappan, och som vetter ut mot baksidan är olika stora. Det största fungerar bra som föräldrasovrum och har tre garderober och ett linneskåp. Det mindre fungerar bra som barnrum.

Badrum

Det andra badrummet ligger mellan sovrum ett och tre. Det har helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och ett badkar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas via allrummet, här har du plats för säng, skrivbord och leksaker.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en mysig gräsmatta och en uppfart där du har plats för familjens bil.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben