Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus03A, 5 Rum, 121 m²

Fint hus i tryggt och barnvänligt område

Ditt nybyggda hus ligger i ett mysigt och tryggt område där barnen har nära till både skolan, lekkamraterna och lekplatsen.

Familjens nya hem på 123 kvadratmeter bjuder på både välplanerade kvadratmetrar så väl som en altan med det lilla extra. Här har du kvällssol, parken som granne och en fin uteplats att njuta av varma sommarkvällar på.

Entré

Din nya hall och entré har klinkers på golvet och en garderob för avhängningsmöjligheter.

Duschrum

Badrummet på nedre plan hittas i hallen, det är fullt utrustat och har en duschhörna

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök är som gjort för sociala tillställningar med sina rymliga ytor. Här har du plats för både ett stort matbord och en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet når du altanen och baksidan av huset. Här har du en mysig altan och en stor gräsmatta, du har även ett förråd här som rymmer utemöblerna under vinterhalvåret.

Tvättstuga med separat entré

Tvättstugan nås antingen via köket eller via den separat ingången den också har. Här har du både tvättmaskin och torktumlare för att enklare kunna ta hand om familjens tvätt.

Allrum

Allrummet på övervåningen är ett perfekt extra rum som kan användas som exempelvis tv-rum, arbetsrum eller som en lekhörna för barnen.

Klädkammare

Du har en klädkammare i huset och den hittar du på övervåningen i direkt anknytning till sovrum två. Här har du ett smidigt förvaringssystem där du enkelt kan sortera dina saker.

Sovrum 1 och 2

Placerade bredvid varandra hittar vi sovrum ett och två. Det ena är på tretton kvadratmeter och passar som föräldrasovrum och det andra är lite mindre och passar som barnrum. Båda sovrummen vetter mot baksidan av huset.

Badrum

Det andra badrummet, smart nog placerat nära alla sovrum på övre plan, är utrustat med badkar och har helkaklade väggar.

Sovrum 3

Via allrummet når du sovrum tre. Det är på åtta kvadratmeter och passar också bra som barnrum.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en liten gräsmatta där du kan plantera växter om du vill. Du har också en egen uppfart där du enkelt kan parkera bilen.

Hemfakta

Bostad
Hus03A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben