Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Fint hus i tryggt och barnvänligt område

Ditt nybyggda hus ligger i ett mysigt och tryggt område där barnen har nära till både skolan, lekkamraterna och lekplatsen.

Familjens nya hem på 123 kvadratmeter bjuder på både välplanerade kvadratmetrar så väl som en altan med det lilla extra. Här har du kvällssol, parken som granne och en fin uteplats att njuta av varma sommarkvällar på.

Entré

Din nya hall och entré har klinkers på golvet och en garderob för avhängningsmöjligheter.

Duschrum

Badrummet på nedre plan hittas i hallen, det är fullt utrustat och har en duschhörna

Vardagsrum och kök

Ditt vardagsrum och kök är som gjort för sociala tillställningar med sina rymliga ytor. Här har du plats för både ett stort matbord och en större sittgrupp.

Uteplats

Via vardagsrummet når du altanen och baksidan av huset. Här har du en mysig altan och en stor gräsmatta, du har även ett förråd här som rymmer utemöblerna under vinterhalvåret.

Tvättstuga med separat entré

Tvättstugan nås antingen via köket eller via den separat ingången den också har. Här har du både tvättmaskin och torktumlare för att enklare kunna ta hand om familjens tvätt.

Allrum

Allrummet på övervåningen är ett perfekt extra rum som kan användas som exempelvis tv-rum, arbetsrum eller som en lekhörna för barnen.

Klädkammare

Du har en klädkammare i huset och den hittar du på övervåningen i direkt anknytning till sovrum två. Här har du ett smidigt förvaringssystem där du enkelt kan sortera dina saker.

Sovrum 1 och 2

Placerade bredvid varandra hittar vi sovrum ett och två. Det ena är på tretton kvadratmeter och passar som föräldrasovrum och det andra är lite mindre och passar som barnrum. Båda sovrummen vetter mot baksidan av huset.

Badrum

Det andra badrummet, smart nog placerat nära alla sovrum på övre plan, är utrustat med badkar och har helkaklade väggar.

Sovrum 3

Via allrummet når du sovrum tre. Det är på åtta kvadratmeter och passar också bra som barnrum.

Framsidan av huset

Framför ditt nybyggda hus har du en liten gräsmatta där du kan plantera växter om du vill. Du har också en egen uppfart där du enkelt kan parkera bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben