Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus02A, 5 Rum, 121 m²

Solig altan som är perfekt för mysiga grillkvällar

Det perfekta läget på huset, både med din eftermiddags och kvällssol på altanen, men också med nära till centrum och skolan gör att familjen har ett hus att trivas med länge.

Hemmet på 123 kvadratmeter har parken i kvarteret som granne, samt en mysig gräsmatta på baksidan där barnen kan leka fritt. På insidan av huset hittar du smarta materialval, en generös och rymlig nedervåning och alla sovrum en trappa upp.

Entré

Din nya entré hälsar dig välkommen in i huset med fin klinkers på golvet, och en garderob där du kan hänga undan familjens ytterkläder.

Duschrum

I hallen hittar du ett av hemmets badrum. Det har helkaklade väggar, klinkers på golvet samt en duschhörna.

Kök och vardagsrum

När du går från hallen hittar du köket på vänster sida. Här har du ett fullt utrustat kök som gör det roligare att laga middagarna, och du kan enkelt bjuda familjen på den vid det stora matbordet du får plats med. I vardagsrummet har du bra utrymme för soffan och fåtöljerna.

Uteplats

Mellan matplatsen och vardagsrummet hittar du utgången till baksidan av ditt hus. Först når du altanen där du har eftermiddags och kvällssol. Nedanför altanen har du en härlig gräsmatta och det är också här på baksidan du hittar ditt förråd.

Tvättstuga med separat entré

Du kan nå tvättstugan både via köket men också via den separata groventrén. Perfekt om du vill hänga tvätten ute för att torka och inte vill gå igenom hela huset för att nå tvättstugan.

Allrum

På övervåningen når du först allrummet. Här har du ett bra extra rum att använda exempelvis som ett extra vardagsrum, alternativt göra om till ytterligare ett sovrum.

Klädkammare

På övervåningen, mellan sovrum två och trappan upp, hittar du en klädkammare. Här har du nästan tre kvadratmeter att få undan saker du inte vill ska stå framme i smarta förvaringssystem från Elfa.

Sovrum 1 och 2

Placerad bredvid varandra hittar vi sovrum ett och två. Sovrum ett hittar du till vänster och det är också det största. Här har du plats för en större säng samt att du har en hel vägg med garderober. Sovrum två hittar du till höger och passar bra som barnrum.

Badrum

Badrummet på övre plan är smart placerat i mitten och nås enkelt från alla sovrum. Här har du ett härligt badkar att njuta av under mörka höstkvällar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas i andra ändan av övervåningen. Här har du åtta kvadratmeter som passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en fin liten gräsmatta samt en uppfart där du enkelt kan parkera familjens bil.

Hemfakta

Bostad
Hus02A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben