Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus02A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Solig altan som är perfekt för mysiga grillkvällar

Det perfekta läget på huset, både med din eftermiddags och kvällssol på altanen, men också med nära till centrum och skolan gör att familjen har ett hus att trivas med länge.

Hemmet på 123 kvadratmeter har parken i kvarteret som granne, samt en mysig gräsmatta på baksidan där barnen kan leka fritt. På insidan av huset hittar du smarta materialval, en generös och rymlig nedervåning och alla sovrum en trappa upp.

Entré

Din nya entré hälsar dig välkommen in i huset med fin klinkers på golvet, och en garderob där du kan hänga undan familjens ytterkläder.

Duschrum

I hallen hittar du ett av hemmets badrum. Det har helkaklade väggar, klinkers på golvet samt en duschhörna.

Kök och vardagsrum

När du går från hallen hittar du köket på vänster sida. Här har du ett fullt utrustat kök som gör det roligare att laga middagarna, och du kan enkelt bjuda familjen på den vid det stora matbordet du får plats med. I vardagsrummet har du bra utrymme för soffan och fåtöljerna.

Uteplats

Mellan matplatsen och vardagsrummet hittar du utgången till baksidan av ditt hus. Först når du altanen där du har eftermiddags och kvällssol. Nedanför altanen har du en härlig gräsmatta och det är också här på baksidan du hittar ditt förråd.

Tvättstuga med separat entré

Du kan nå tvättstugan både via köket men också via den separata groventrén. Perfekt om du vill hänga tvätten ute för att torka och inte vill gå igenom hela huset för att nå tvättstugan.

Allrum

På övervåningen når du först allrummet. Här har du ett bra extra rum att använda exempelvis som ett extra vardagsrum, alternativt göra om till ytterligare ett sovrum.

Klädkammare

På övervåningen, mellan sovrum två och trappan upp, hittar du en klädkammare. Här har du nästan tre kvadratmeter att få undan saker du inte vill ska stå framme i smarta förvaringssystem från Elfa.

Sovrum 1 och 2

Placerad bredvid varandra hittar vi sovrum ett och två. Sovrum ett hittar du till vänster och det är också det största. Här har du plats för en större säng samt att du har en hel vägg med garderober. Sovrum två hittar du till höger och passar bra som barnrum.

Badrum

Badrummet på övre plan är smart placerat i mitten och nås enkelt från alla sovrum. Här har du ett härligt badkar att njuta av under mörka höstkvällar.

Sovrum 3

Det tredje sovrummet hittas i andra ändan av övervåningen. Här har du åtta kvadratmeter som passar utmärkt som barnrum eller arbetsrum.

Framsidan av huset

Framför ditt nya hus har du en fin liten gräsmatta samt en uppfart där du enkelt kan parkera familjens bil.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben