Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

Hus01A, 5 Rum, 121 m²

Beskrivning

Hörnläge och kvällssol på altanen

Familjens nya hem har hörnläge och kvällssol på den stora altanen. Här kan ni sitta och njuta av varma sommarkvällar samtidigt som barnen leker på den stora gräsmattan nedanför.

Ert nya hus på 123 kvadratmeter har ett fint läge i Ältadalen, nära både skolan, centrum och naturen. Dessutom bor ni nästan granne med aktivitetsparken som finns i området. Huset består av en social nedervåning, och tre sovrum och ett allrum på övervåningen. Ett perfekt hus för den medelstora familjen.

Entré

Husets entré och din nya hall har klinkers på golvet, samt utrymme för att enkelt kunna hänga av sig jackan. Här hittar du också ett av badrummen.

Badrum 1

Ett av dina badrum finns i hallen. Det har duschhörna, toalettstol samt tvättställ samt helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Vardagsrum och kök

Rakt fram från hallen når du vardagsrummet rakt fram och köket till vänster. Ditt vardagsrum vetter ut mot baksidan och har ett fint ljusinsläpp, här har du plats med både soffgruppen och bokhyllan. I köket kan du smidigt laga alla middagar, samt bjuda över vännerna kring det stora matbordet du har plats med.

Uteplats

Du har en altan och baksida med ett toppenläge. Här kan du räkna med många härliga timmar, antingen njutandes i dina nya utemöbler eller spelandes fotboll med barnen. Det är också här du hittar hemmets uteförråd.

Tvättstuga med separat entré

I direkt anslutning till köket, och med en egen groventré, hittar du tvättstugan. Här har du tvättmaskin och torktumlare, samt en funktionell arbetsbänk ovanför dem.

Allrum

På övervåningen kommer du först till allrummet. Här har du 17 extra kvadratmeter att använda som du vill.

Klädkammare

Till höger bredvid trappan hittar du din klädkammare. Här har du ett utmärkt förvaringssystem som gör det enklare att sortera alla dina saker.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg. Det ena är lite mindre och passar bra som barnrum, medan sovrum nummer ett är större och rymmer dubbelsängen. Det största sovrummet har även en hel garderobsvägg.

Badrum

Centralt placerat på övervåningen hittar du det andra badrummet. Det har badkar istället för duschhörna, annars är det lika fullt utrustat som det på nedervåningen.

Sovrum 3

Lite mera avskilt från de två andra sovrummen hittar vi det tredje. Det är på åtta kvadratmeter och passar kanske det äldre barnet lite bättre.

Framsidan av huset

Framför ert nybyggda hus har du en liten gräsmatta, planteringsmöjligheter samt en uppfart där du smidigt kan parkera bilen.

Bilder
Området
 • Ett familjevänligt grannskap

  Välkommen hem till ett småskaligt område för barnen att växa upp i. Älta ligger inte långt från stan och är lite av en oupptäckt pärla, lugnt, tryggt och naturnära. Miljön kring kvarteren i Ältadalen färgas av barn som springer mellan husen, sparkcyklar och trehjulingar på trottoaren och fotbollsmatcher i gräset på baksidan. Barnens gemensamma lek för de vuxna samman och nya vänskaper formas. Här blir lätt att umgås och mötas, ta en spontanfika, låna verktyg eller grilla på baksidan.

 • USP Special feature Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Gemensamt för alla våra nya hus i Ältadalen är att de har moderna planlösningar med gott om förvaring. Funktionaliteten är stor och det finns många ytor för umgänge. Alla hus får egen tomt med gräsmatta och uteplats.

 • USP Green solutions Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Husen i Ältadalen är Svanenmärkta och håller hög miljövänlig standard. Även den exteriöra miljön kommer att präglas av toner från den omgivande naturen med dova färger och naturmaterial. Det skapar en harmonisk och trygg boendemiljö för liten som stor att växa och frodas i.

 • USP Common facilities Ingrid Marie i Ältadalen - Bostadsrätter

  Livet med småbarn innebär ofta att man spenderar mycket av sin fritid intill bostaden. Då är det skönt att ha en välplanerad och vacker innergård. Upplysta träd ger en sagolik karaktär när det är mörkt och vid varma sommardagar kan det vara skönt att lägga sig på en filt i skuggan under det stora trädet. Avskilt och privat, eller socialt om man så vill.

 • Natur och aktiviteter

  Omkring ditt nya hus ska det vara fokus på en trygg uppväxtmiljö för barnen med lugna gator, fina lekplatser, närhet till skog och härligt friluftsliv. Området ligger alldeles intill skolan så barnen själva kan gå hem efter skoldagen.

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben