Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

Hus01A, 5 Rum, 121 m²

Hörnläge och kvällssol på altanen

Familjens nya hem har hörnläge och kvällssol på den stora altanen. Här kan ni sitta och njuta av varma sommarkvällar samtidigt som barnen leker på den stora gräsmattan nedanför.

Ert nya hus på 123 kvadratmeter har ett fint läge i Ältadalen, nära både skolan, centrum och naturen. Dessutom bor ni nästan granne med aktivitetsparken som finns i området. Huset består av en social nedervåning, och tre sovrum och ett allrum på övervåningen. Ett perfekt hus för den medelstora familjen.

Entré

Husets entré och din nya hall har klinkers på golvet, samt utrymme för att enkelt kunna hänga av sig jackan. Här hittar du också ett av badrummen.

Badrum 1

Ett av dina badrum finns i hallen. Det har duschhörna, toalettstol samt tvättställ samt helkaklade väggar och klinkers på golvet.

Vardagsrum och kök

Rakt fram från hallen når du vardagsrummet rakt fram och köket till vänster. Ditt vardagsrum vetter ut mot baksidan och har ett fint ljusinsläpp, här har du plats med både soffgruppen och bokhyllan. I köket kan du smidigt laga alla middagar, samt bjuda över vännerna kring det stora matbordet du har plats med.

Uteplats

Du har en altan och baksida med ett toppenläge. Här kan du räkna med många härliga timmar, antingen njutandes i dina nya utemöbler eller spelandes fotboll med barnen. Det är också här du hittar hemmets uteförråd.

Tvättstuga med separat entré

I direkt anslutning till köket, och med en egen groventré, hittar du tvättstugan. Här har du tvättmaskin och torktumlare, samt en funktionell arbetsbänk ovanför dem.

Allrum

På övervåningen kommer du först till allrummet. Här har du 17 extra kvadratmeter att använda som du vill.

Klädkammare

Till höger bredvid trappan hittar du din klädkammare. Här har du ett utmärkt förvaringssystem som gör det enklare att sortera alla dina saker.

Sovrum 1 och 2

Sovrum ett och två ligger vägg i vägg. Det ena är lite mindre och passar bra som barnrum, medan sovrum nummer ett är större och rymmer dubbelsängen. Det största sovrummet har även en hel garderobsvägg.

Badrum

Centralt placerat på övervåningen hittar du det andra badrummet. Det har badkar istället för duschhörna, annars är det lika fullt utrustat som det på nedervåningen.

Sovrum 3

Lite mera avskilt från de två andra sovrummen hittar vi det tredje. Det är på åtta kvadratmeter och passar kanske det äldre barnet lite bättre.

Framsidan av huset

Framför ert nybyggda hus har du en liten gräsmatta, planteringsmöjligheter samt en uppfart där du smidigt kan parkera bilen.

Hemfakta

Bostad
Hus01A
Bostadstyp
Lägenhet
Antal rum
5
Storlek
121 m²
Tomt
410 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar

Kontakt

Bonava Sverige Kundservice
Bonava Sverige Kundservice

020-28 28 28

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

30 min
hem från city
7 min
till Ältasjön
3 km
från Tyresö Centrum
7 min
till golfklubben