Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Familjevänlig trea med balkong

Nyproduktion med inflyttning från våren 2023. Här bor du i ett familjevänligt hem med närhet till både natur och bekvämligheter. Hemma i det kreativa grannskapet kan du njuta av orangeri och lekplats.

I Newton bor du välplacerat mellan skärgårdslivet och citypulsen. Det är den perfekta platsen för familjen att bo och växa på med både skolor och förskolor i området. Och med dina 72 kvadrat på hemmaplan finns det rum för sociala stunder såväl som avkoppling på egen hand.

Hall

Den avlånga hallen välkomnar dig med förvaringsutrymme och ytor att hänga av dig ytterkläderna på.

Sovrum 2

Till höger om hallen ligger hemmets minsta sovrum på åtta kvadrat. Perfekt som hemmakontor eller sovrum för familjens minsting – utöver garderoben finns det plats för en säng eller ett skrivbord.

Badrum

Intill sovrum 2 ligger det praktiska badrummet. Här erbjuds du en WC, hörndusch och en tvätthörna. Tvätten sköter du med både tvättmaskin och torktumlare – precis när det passar dig.

Kök

När hallen tar slut når du köket som ligger i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här har du gott om yta att förbereda favoritmåltiden på samt fristående kyl och frys. Det ryms dessutom ett köksbord som familjen kan samlas runt.

Vardagsrum

I vardagsrummet ryms en ordentlig myshörna med soffa och TV. Här är familjens hjärta och samlingsplats.

Sovrum 1

Intill vardagsrummet har du hemmets största sovrum på 13 kvadrat. Från detta rum kommer du till klädkammaren.

Klädkammare

Med en ingång från sovrum 1 kommer du till klädkammaren. Här kan du hänga upp och sortera hela familjens plagg.

Balkong

Från köket når du balkongen på fem kvadrat. Här ryms möbler och plantor – och kanske en och annan frukost?

Bilder
Området
 • 2 rum och ett rymdskepp

  För små upptäckare väntar en lekplats med forskningstema på grannskapets lummiga innergård, precis utanför dörren. Här finns gott om plats för nyfikenhet, fantasi och kreativitet, tillsammans med en stor skopa lek och bus. Kanske är det just här nästa stora tänkare börjar utforska en liten del av världen?

 • 4 rum och ett orangeri

  På den lekfulla gården finns även ett grönskande orangeri. Här ryms plats för både rik växtlighet och ett sällskap för tio personer runt bordet. Avnjut en söndag och så växter eller odla, eller bjud in grannar och vänner till sommarfest för en stund i grannskapets alldeles egna grönskande oas.

 • 3 rum och rymdkalas

  När det vankas kalas för de små upptäckarna kan du med fördel arrangera det i gemensamhetslokalen på 40 kvadrat. Här finns pentry och stort kalasbord med plats för 20 glada barn. Lokalen ligger på entréplan med anslutning till gården där upptågen kan fortsätta efter tårtan, eller varför inte bara öppna upp och servera grillade burgare från el-grillen?

 • Skolor och förskolor

  För barnfamiljerna planeras flera förskolor i området. Här ska också en helt ny skola starta, från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Vill du utforska andra alternativ så har Haninge ett brett utbud av skolor för alla åldrar, från förskoleklass upp till gymnasiet och vidareutbildning, som du enkelt når via kommunala färdmedel eller cykel.

 • Service i området

  På gångavstånd har du handelsplatsen Port 73 med drygt 30 butiker och flera restauranger. I närheten finns även Länna handelsplats med bland annat lekland, hemelektronik, bygghandel, sport och livsmedel. Vill du ha ett ännu större utbud av shopping tar du cykeln till Haninge centrum på 10 minuter. Där väntar ett flera restauranger, butiker, apotek, systembolag, banker, bibliotek och annan service.

 • Natur och fritid

  Vega ligger omgiven av natur mellan två sjöar, Drevviken i norr och Övre Rudasjön i söder. Dessutom bor du nära Tyresta nationalpark och Tyresta by med djur, café och naturområden för hela familjen. På vintern åker du långfärdsskridskor på Drevviken eller skidor i Rudans friluftsområde. Och under varma sommardagar finns flera badplatser i närheten, eller så åker ni med buss eller bil till Schweizerbadet för ett dopp i havet från den långgrunda sandstranden.

 • Kommunikationer

  Tack vare områdets goda kommunikationer och service är Vega något av en oupptäckt pärla med framtiden framför sig. Områdets nya pendelstation ger snabba kommunikationsvägar både in till city och söderut. Härifrån tar du dig till T-centralen på cirka 20 minuter och i anslutning till pendeltågsstationen ligger även ett busstorg för vidare färd. Vid busstorget kommer det också finnas en stor cykelparkering . Föredrar du trots allt bilvägen så tar du dig snabbt ut på väg 73.

 • Vårt nya stilkoncept

  När du hittat ditt drömhem och skrivit på kontraktet börjar det riktigt roliga -  att inreda ditt hem. Här väljer du bland fem olika stilar för ditt kök och andra funktionella och väl paketerade tillval. Samtliga är noggrant framtagna för att göra det så enkelt som möjligt att inreda, utan att ta bort din valfrihet. Oavsett vad du väljer får du en inredning med genomtänkt design, hög hållbarhet och god funktionalitet.

  Läs mer om våra stilkoncept här

Solstudie nordväst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie söder

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie väst

Se hur solen faller i juni och september.

Solstudie öst

Se hur solen faller i juni och september.