Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

51201, 4 Rum, 87 m²

Öppet hem för den sociala familjen

Här finner ni gemensamma ytor det öppna och ljusa vardagsrummet med tillhörande kök. På balkongen dukar ni upp middagarna under sommarhalvåret.

När ni inte är ute i stora Mossen och njuter av naturupplevelser och Mälarens många klippbad så har ni en välplanerad fyra med öppna och ljusa ytor. I det största sovrummet har ni klädkammare och egen utgång till balkongen, här kan ni smyga ut för morgonkaffet innan resten av familjen har vaknat. Fruskoten lagar ni sedan i det miljövänliga köket med arbetsytor för hela familjen. I ert rymliga och helkaklade badrum har ni både tvättmaskin och torktumlare samt mysigt badkar.

Kök och vardagsrum

Hemmets välplanerade kök går ihop med vardagsrummets yta och blir ett stort rum på 35 kvadratmeter. I ditt nya kök lagar du veckans måltider på energieffektivt vis, och skålar och glas får gott om utrymme i lådor och skåp. De tre fönstren släpper in gott om ljus till soffstunder och middagar.

Badrum

Ditt nya badrum är stilrent och helkaklat. Här finns en tvätthörna åt ena hållet och ett badkar åt andra. I mitten finns tvättställ och wc. Badrummet är praktiskt och elegant med gott om förvaring, komfortvärme i klinkergolvet och belysning från spotlights i taket.

Sovrum 1

Lägenhetens stora sovrum blir platsen att längta till framåt kvällen. Den breda sängen får generöst med plats på ekparketten, och här finns dörren ut till balkongen. Du har en dörr in till klädkammaren där välplanerad förvaringsyta väntar.

Balkong

Balkongens trivsamma yta blir platsen där sommarens måltider kan förtäras i en egen utomhusmiljö. Här får du plats med utemöblerna och växterna på åtta kvadratmeter.

Sovrum 2 och 3

Fyrans två mindre sovrum gör sig fint som barnrum, hemmakontor eller extrarum. Oavsett användningsområde är den stilrena utformningen och förvaringen en bra bas för utformningen.

Hall och klädkammare

Hemmets hall är praktisk och rymlig. Garderoben ger förvaring och väggarna kan prydas med trivsamma krokar och annan välkomnande inredning. I hallen finns en andra dörr in till klädkammaren.

Hemfakta

Bostad
51201
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
12 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren