Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

41501, 2 Rum, 58 m²

På femte våningen med egen balkong

Ni bor högst upp i huset och har vidsträckt utsikt över kvarteret från er rymliga balkong med morgonsol.

Här finner ni öppna och ljusa ytor i det klimatsmarta köket med angränsande vardagsrum. Den öppna planlösningen ger plats för både soffan och middagsbordet. Badrummet är smakfullt inrett med helkaklade väggar och praktisk tvättmaskin och torktumlare, badkaret är en välkommen detalj en mörk höstkväll. När ni inte njuter av den härliga balkongen på åtta kvadratmeter har ni lugnt och urbant kvarter med naturupplevelserna och citypulsen nära till hands.

Kök och vardagsrum

I tvåans öppna rum finns både köket och vardagsrummet. Matlagningshörnan är smart planerad och vitvarorna är energieffektiva. Diskmaskinen är snyggt integrerad och du har ett städskåp för extra förvaring. Den öppna ytan ger utrymme för sällskapliga möblemang på ekparketten. Här kan du duka upp vid köksbordet invid fönstret eller koppla av i den sköna soffan.

Sovrum

I ditt nya sovrum finns plats för den breda sängen och annan trivsam inredning. Här kan du öppna balkongdörren och släppa in den friska luften när du bäddar sängen på morgonen. Bakom garderobsväggens skjutdörrar kan du få ordning på kläder och prylar.

Balkong

Kafémöbeln och några gröna växter kan skapa en egen utomhusmiljö på hemmaplan. Rummet ligger med dörr från sovrummet, men det går smidigt att plocka ihop en bricka i köket och bära med ut.

Badrum

I badrummet har klinkerplattorna på golvet en behaglig komfortvärme, och väggarna är stilrent helkaklade. I spegelskåpet kan krämer och produkter stå på prydliga rader och kommoden under handfatet ger mer förvaring. Rummets ena hörn blir en tvättstuga i miniformat med vitvaror, förvaring och arbetsbänk.

Hall

Hall I hallens ena hörn finns en garderob där stora jackor, hjälmar och picknickfiltar kan stuvas undan. Längst väggen mittemot badrummet kan en trivsam kroklist bidra med praktisk hemtrevlighet.

Hemfakta

Bostad
41501
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
15 av 8
Antal rum
2
Storlek
58 m²
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren