Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

31401, 4 Rum, 87 m²

Plats för umgänge i naturnära område

Välplanerad fyra på fjärde våningen i Stora Mossen med fin utsikt och bra förvaring. Bo nära tunnelbanan och mataffär, och njut av kvällspromenaden i charmiga villakvarter med fina skogspartier.

Här kommer du in med kassarna i en luftig hall där köket väntar till vänster. Maten får gott om utrymme med kyl och frys i fullhöjd innan du ska börja hacka och förbereda på de rymliga bänkytorna. När gästerna kommer kan de slå sig ner vid bordet invid fönstren i det öppna och ljusa rummet medan du fixar med det sista. Framåt kvällens slut är det största sovrummet med klädkammare och balkong platsen att börja drömma om.

Hall och klädkammare

När du kommer in i hallen ser du dörren in till klädkammaren rakt fram. Till vänster finns den rymliga garderoben med skjutdörrar, och därefter väntar det öppna rummet.

Kök och vardagsrum

Det öppna rummet rymmer kök och vardagsrum i ett. Köket är välplanerat och energieffektivt, och fönstret närmast köksbänken ger trivsamt ljus till bestyren. Diskmaskinen är snyggt integrerad och ugnen och mikron är placerade i ergonomisk höjd. Resten av rummet ger utrymme för sällskapliga möblemang på ekparketten.

Badrum

Klinkerplattorna på golvet har en behaglig komfortvärme, och väggarna är ljusa och helkaklade. Du har ett badkar, välplanerad förvaring och belysning från spotlights i taket. Rummets ena kortsida blir hemmets tvättstuga med vitvaror, förvaring och arbetsbänk.

Sovrum 1

Den breda sängen står fint i det luftiga rummet, och resten av rummet kan inredas med rogivande detaljer och textilier. Här kan du öppna balkongdörren och släppa in den friska luften när du bäddar i ordning och ska leta fram dagens kläder i klädkammaren.

Balkong

På din nya balkong kan en kafémöbel och trivsamma växter skapa en egen uteservering på hemmaplan. Rummet ligger med dörr från sovrummet, men det går smidigt att plocka ihop en bricka i köket och bära med ut.

Sovrum 2 och 3

Hemmets tre sovrum ligger på rad och du har två mindre sovrum att inreda och använda efter önskemål och behov. Garderoberna ger förvaring och fönstren bidrar med ljus.

Hemfakta

Bostad
31401
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
14 av 8
Antal rum
4
Storlek
87 m²
Inflytt från
Inflyttningsklar
I grannskapet

Gemensam uteplats

Lekplats

Grillplats

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Vattennära

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren