Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11202, 3 Rum, 71 m²

Gaveltrea med bra förvaring

I St 167 bor du med Brommas natur runt knuten och en direkt närhet till ett urbant liv. Dina 71 kvadratmeter hemma i lägenheten är smart planerade och du har en balkong som vetter mot skogen utanför.

Den lediga dagen kan spenderas med en cykeltur till Mälaren, eller kanske med en långpromenad i Judarskogens naturreservat. Här bor du med en rik och varierande natur inom räckhåll, och är det Stockholms citypuls som lockar är du där på en kvart. I lägenheten finns smart utplacerad förvaring för klädsamlingar, prylar, husgeråd och en mycket annat. Öppna ytor, klimatsmarta vitvaror och stilren design är basen i din nya trea.

Hall och klädkammare

När du kommer hem kan du hänga jackan och mössan direkt till höger. Åt samma håll finns städskåpet inne i hörnet. Vänder du dig åt vänster ser du dörren in till klädkammaren som hjälper till med förvaringen.

Kök och vardagsrum

Det avlånga rummet har dubbla fönster och dörr ut mot balkongen. Du har gott om bänkyta när du hackar och donar inför kvällens middag. När maten är uppäten sköter den integrerade diskmaskinen jobbet med disken, och alla dina nya vitvaror är energisnåla och klimatsnälla. De rena glasen och bunkarna kan du sedan plocka in i skåp och lådor som ger gott om förvaring.

Balkong

Sommarens måltider kan ta plats på din nya balkong. Ytan är lättmöblerad och trivsamt placerad med dörr från vardagsrummet.

Badrum

Kombimaskinen sköter tvätt och tork och du har ett badkar för snabba duschar och avkopplande bad. Ditt helkaklade badrum är välplanerat och stilrent utformat.

Sovrum 1 och 2

Två rum för lugn och ro finns i lägenhetens sovrumsdel – ett på nio och ett på fjorton kvadratmeter. Hemmets ekparkett följer med in i sovrummen och de praktiska garderoberna med skjutdörrar hjälper till med ordning och reda i rummen.

Hemfakta

Bostad
11202
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
12 av 5
Antal rum
3
Storlek
71 m²

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren