Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

11201, 4 Rum, 87 m²

Plats för egentid, lek och gemenskap

87 kvadrat på fyra rum nu 5 095 000 kr. Från ditt nya hem är det nära till tunnelbanan som tar dig in till storstadspulsen på 10 minuter samtidigt som lugna grönområden finns inom bekvämt gångavstånd.

Hemma hos dig kan man gå från hallen via klädkammaren in i det största sovrummet, vidare till vardagsrummet och tillbaka till hallen – perfekt för fartfylld hemmalek eller bara en praktisk detalj. För mer lekyta på hemmaplan finns till exempel utrymmena mellan husen i ditt nya kvarter. Vid sidan av den öppna lösningen med kök och vardagsrum i ett gemensamt rum finns de tre sovrummen på rad. Tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet blir uppskattade detaljer i en aktiv vardag.

Hall och klädkammare

Fyran startar med en hall där det finns gott om förberedd förvaring. Du har en bred skjutdörrsgarderob, dörr in till klädkammaren och många trivsamma väggytor och hörn för hallinredning av praktisk och välkomnande karaktär.

Kök och vardagsrum

Efter hallen väntar det öppna rummet där kök och vardagsrum samsas. I det vänstra hörnet finns köket, och resten av ytan passar utmärkt för umgängesvänliga möblemang. Ekparketten blir en fin bas för vardagsrumsmattan och soffan. Köket är praktiskt utformat, och vitvarorna är av klimatsnäll toppklass.

Badrum

I ditt badrum finns tvätthörnan till vänster och badkaret åt höger. Däremellan är wc-stolen och tvättstället med förvaring placerade. Rummet är elegant helkaklat och klinkergolvet med komfortvärme är skönt för frusna fötter.

Sovrum 1

I det stora sovrummet finns den andra dörren till klädkammaren och även dörren ut till balkongen. Rummet har plats för den breda sängen med dubbla sängbord där kaffekoppar och böcker kan husera. Fönsterbänken i polerad kalksten blir en trivsam plats för blommor och annat.

Balkong

En hylla med gröna växter och tomatplantor, en bekväm utemöbel och några ombonande textilier – här är det enkelt att skapa en hemtrevlig utomhusplats på din åtta kvadratmeter stora balkong.

Sovrum 2 och 3

De två mindre sovrummen är snudd på identiska – perfekt när det är viktigt att det blir rättvist med vem som får vilket rum. Rummen passar fint som barnrum men kan också med fördel användas som hemmakontor eller gästrum.

Hemfakta

Bostad
11201
Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Våningsplan
12 av 5
Antal rum
4
Storlek
87 m²

Vi garanterar

Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

15 min
till T-centralen
3 min
till Brommaplan
2 km
till Mälaren