Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till Salu

Tinnerbäcks Vy i Södra Ekkällan

1 planerad visning

Två rum och en takterrass

I grannskapet Tinnerbäcks Vy byggs hem med fantastisk utsikt över Linköping och med närhet till fina grönområden. På den gemensamma takterrassen på åttonde våningen kan du njuta av den härliga utsikten med dina grannar och vänner.

De välplanerade lägenheterna varierar mellan två, tre och fyra rum och kök. Alla med balkong i bästa solläge. Med Ekkälleskolan rakt över gatan blir hämtningar och lämningar enkla och de närliggande grönområdena ger storslagna lekplatser för barnen. På den gemensamma takterrassen finns en relax med gemensam bastu för lugn och avkoppling. Här finns även ett övernattningsrum där dina gäster kan bo när de är på besök. Huset har ett fritt läge mot öster och stadens utbud finns på gång eller cykelavstånd.

Planerad inflyttning i mars 2020

Inflyttning i grannskapet sker i mars 2020 och det finns endast några tvåor kvar till försäljning. Så passa på nu om du vill hitta ett hem i Tinnerbäcks Vy.

Hemfakta

Bostadstyp
Lägenhet
Ägandeform
Bostadsrätt
Antal bostäder
28
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Pris
1 695 000 - 2 450 000 kr
Våningar
7
Här finns
Takterrass
Inflytt från
April 2020

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Storslagna utblickar med ditt välbefinnande i fokus

I Tinnerbäcks Vy är det enkelt att njuta av livet på hemmaplan. Grannskapets hjärta finns på våning åtta, där du hittar umgänge, lugn och avkopplande miljöer på föreningens gemensamma takterrass.

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Bostäder

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap