Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1601, 2 Rum, 48 m²

Tvåa med gavelläge högst upp i Tinnerbäcks Vy

En balkong med kvällssol och härlig utsikt åt två håll – i din yteffektiva tvåa blir ljus, luft och utblickar en självklar grund. Mer av den varan finns en trappa upp på den gemensamma takterrassen.När du kommer in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet rakt fram. Runt hörnet åt vänster är köket placerat, och där kanske middagsbestyren är i full gång när du kommer hem för dagen. Köksbänken i vinkel gör plats för flera hemmakockar som hjälps åt, och balkongen bidrar med ljus och sköna fläktar. Tittar kvällssolen fram är den västervända balkongen platsen att duka upp på. Här på sjunde våningen blir härliga utblickar en del av vardagen.

Hall

I hallen står skorna bra på det tåliga klinkergolvet. Hatthyllan får plats precis till höger, och efter den finns en praktisk garderobsvägg. Rakt fram finns ditt nya vardagsrum.

Vardagsrum och kök

Tvåans vardagsrum är lättmöblerat och möter köket i en halvöppen planlösning. Rummet ger plats för avkopplande filmkvällar och middagar med många runt bordet. Veckans matlagning fixas i köket där induktionshällen och de andra vitvarorna sköter sina sysslor på energieffektivt vis. Balkongen ger ljus och frisk luft, och ljuset kommer in från två håll.

Balkong

Balkongen rymmer ett par bekväma utomhusstolar och trivsamma detaljer. Västerläget och utsikten gör sitt, och med trivsamma och värmande textiler får du enkelt en utomhusoas att trivas på.

Sovrum

I sovrummet kan du få ordning på kläderna i garderoben med skjutdörrar. Garderobsinredningen hjälper till med förvaringen, och på den trivsamma ytan med fönster i hörnet står den breda sängen fint.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full är kombimaskinen i badrummet en ny favorit. Här får du hjälp med tvätt och tork i en och samma maskin. Duschen har eleganta glasväggar, och på golvet ligger klinkerplattor. Ditt nya badrum är helkaklat och ger bra med badrumsförvaring.

Hemfakta

Bostad
1601
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
7 av 7
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap