Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Tvåa med gavelläge högst upp i Tinnerbäcks Vy

Sista lägenheten, klart att flytta in. Här ges en balkong med kvällssol och härlig utsikt åt två håll – i din yteffektiva tvåa blir ljus, luft och utblickar en självklar grund. Mer av den varan finns en trappa upp på den gemensamma takterrassen.När du kommer in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet rakt fram. Runt hörnet åt vänster är köket placerat, och där kanske middagsbestyren är i full gång när du kommer hem för dagen. Köksbänken i vinkel gör plats för flera hemmakockar som hjälps åt, och balkongen bidrar med ljus och sköna fläktar. Tittar kvällssolen fram är den västervända balkongen platsen att duka upp på. Här på sjunde våningen blir härliga utblickar en del av vardagen.

Hall

I hallen står skorna bra på det tåliga klinkergolvet. Hatthyllan får plats precis till höger, och efter den finns en praktisk garderobsvägg. Rakt fram finns ditt nya vardagsrum.

Vardagsrum och kök

Tvåans vardagsrum är lättmöblerat och möter köket i en halvöppen planlösning. Rummet ger plats för avkopplande filmkvällar och middagar med många runt bordet. Veckans matlagning fixas i köket där induktionshällen och de andra vitvarorna sköter sina sysslor på energieffektivt vis. Balkongen ger ljus och frisk luft, och ljuset kommer in från två håll.

Balkong

Balkongen rymmer ett par bekväma utomhusstolar och trivsamma detaljer. Västerläget och utsikten gör sitt, och med trivsamma och värmande textiler får du enkelt en utomhusoas att trivas på.

Sovrum

I sovrummet kan du få ordning på kläderna i garderoben med skjutdörrar. Garderobsinredningen hjälper till med förvaringen, och på den trivsamma ytan med fönster i hörnet står den breda sängen fint.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full är kombimaskinen i badrummet en ny favorit. Här får du hjälp med tvätt och tork i en och samma maskin. Duschen har eleganta glasväggar, och på golvet ligger klinkerplattor. Ditt nya badrum är helkaklat och ger bra med badrumsförvaring.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap