Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Egna rum och gemensamma ytor

Här kan du ta med dig kvällsmackan ut på balkongen för att avsluta dagen med kvällssol och trivsam utsikt. Bakom det breda fönstret kan du se sovrummet som blir platsen att landa på lite senare.

Din nya fyra ger plats för gemenskap och umgänge, vardagens bestyr och vilsam återhämtning. I det öppna gavelrummet kan du duka upp för många middagsgäster, och balkongen blir en del av mingelytan. Andra kvällar är balkongen din egen oas där du kan koppla av en stund för dig själv. Två trappor upp finns takterrassen och relaxavdelningen som även de kan bli trivsamma umgängesplatser och utrymmen för lugna stunder. Allt med fri utsikt som bakgrund.

Hall

Hemmet inleds med en hall där garderobsväggen ordnar generöst med förvaring bakom platssparande skjutdörrar. Precis innanför dörren har du klinkergolv under fötterna och utrymme för kapphyllan och skostället.

Balkong

Dina åtta utomhuskvadratmeter är vända åt väster och enkla att inreda med bekväma möbler och gröna växter. Även vintertid är det skönt att kunna öppna dörren och kliva direkt ut, och murgrönan får då lämna plats för en hemtrevlig ljusslinga.

Sovrum 1

När du drar undan gardinen på morgonen får du in ljuset från ett brett fönster. Kläderna väntar i garderoberna i hörnet, och sängen står fint på hemmets ekparkett.

Badrum och gästtoalett

I fyran finns dubbel uppsättning av dusch, wc och handfat i helkaklade och eleganta rum. Badrummet ger mer utrymme och gott om förvaring. Här finns även hemmets tvätthörna med vitvarorna placerade under en praktisk bänkskiva.

Sovrum 2 och 3

Ett gästrum och en hemmaateljé eller kanske två barnrum – här finns två mindre sovrum att använda och anpassa efter behov. I båda rummen finns förberedd förvaring, och fönstren släpper in ljuset från söder.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap