Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1501, 2 Rum, 48 m²

Beskrivning

Kvällssol på balkongen i Södra Ekkällan

På smidigt cykelavstånd från Linköping finns ditt nya kvarter i Södra Ekkällan. Här bor du i en yteffektiv tvåa med trivsamma utblickar och en västervänd balkong.

Praktiska lösningar och stilren utformning går hand i hand i din nya tvåa. Du har smart utplacerad förvaring, hög standard i kök och badrum och en halvöppen planlösning. Ljuset faller in från två håll i det öppna rummet, och det rymliga sovrummet ger ett rum att dra sig undan till. Balkongen blir enkelt en favoritplats under varma sommarkvällar när solen dröjer sig kvar.

Hall

Här startar hemmet med en avlång hall som leder fram mot vardagsrummet. Den vänstra väggen ger dig gott om förvaring bakom smidiga skjutdörrar, och innanför dörren kan skostället och hatthyllan få sin plats.

Vardagsrum och kök

Med balkongdörren öppen får du in friska fläktar när du donar i köket. Här hackar du löken till kvällens middag på stilrena bänkar med stänkskydd i kakel. Vitvarorna är energieffektiva för miljöns och plånbokens bästa, och diskmaskinen är snyggt integrerad i kökssnickerierna. Vardagsrummet blir platsen för middagsbordet och soffan.

Balkong

Din balkong når du från köket, och här ute kan du njuta av kvällssol och trivsam utsikt. En egen utomhusmiljö är användbart och skönt oavsett årstid och solstatus. Oavsett om du ska vädra kläder, plantera om blommor eller servera välkomstdrinken är balkongen ett välkommet tillskott.

Badrum

När tvättkorgen börjar bli full är kombimaskinen i badrummet räddaren i nöden. Den hjälper till med både tvätt och tork, och du behöver bara vika och sortera. Rummet är helkaklat och ger bra med badrumsförvaring, och duschen har praktiska glasväggar.

Sovrum

Den spetsiga vinkeln ger sovrummet extra karaktär och garderoberna löser klädförvaringen. Här får du plats med en bred säng där det är skönt att landa vid dagens slut.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap