Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1403, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Svanenmärkt trea med söderläge

Från vardagsrummet är det nära ut till balkongen. Här kan du ta några andetag med frisk luft och njuta av söderlägets sol. Resten av hemmet består av välplanerade rum för gemenskap och egentid.

Hemma i din Svanenmärkta trea är hållbarhet och finess basen. Du har hög standard och välplanerade rum. Den södervända balkongen och de många fönstren släpper in generöst med ljus, och du har en egen utomhusyta att njuta av. I ditt nya kvarter är hemmet större än lägenhetens yta tack vare de gemensamma utrymmena på takvåningen där terrass och relax med bastu väntar. Kvarterets läge gör att du kan cykla in till stan på fem minuter, och det är en kilometer till Tinnerö eklandskap.

Hall

Hemmet startar med en hall där förvaringsmöjligheter och klinkergolv ger ett praktiskt rum. Hallen öppnar direkt upp mot vardagsrummet åt höger, och badrummet finns rakt fram.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är hemmets centrala rum som leder vidare till köket, balkongen och delen med de två sovrummen. Här kan du koppla av i den bekväma soffan en ledig eftermiddag eller öppna dörren och kliva ut på balkongen. Köket ger ett eget rum åt matlagningen och måltiderna. Här ordnar du frukostar och helgmiddagar på en elegant köksbänk som når över två väggar med energisnåla vitvaror som hjälp. Fönstret ovanför diskon ger trivsamma utblickar medan du fixar och donar.

Balkong

Balkongen är lättmöblerad och trivsamt placerad åt söder. Dina nio kvadratmeter i utomhusmiljö blir enkelt en plats att trivsam på med några bekväma utemöbler och växter.

Badrum

Det yteffektiva badrummet är både badrum och tvättstuga. Här underlättas vardagens bestyr när du kan sköta tvätten hemma. Spegelskåpet, kommoden och skåpen över tvättmaskinen och torktumlaren ger generöst med badrumsförvaring, och duschen har stilrena glasväggar.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg i hemmets sovrumsdel. Utanför rummen finns klädkammaren som hjälper till med klädförvaringen. I det stora finns dessutom en garderobsvägg med smidiga skjutdörrar, och här får den breda sängen ordentligt med plats på ekparketten. Det mindre sovrummet rymmer en smalare säng, eller kanske det stora skrivbordet för hemmakontoret.

Hemfakta

Bostad
1403
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap