Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1403, 3 Rum, 76 m²

Beskrivning

Svanenmärkt trea med söderläge

Från vardagsrummet är det nära ut till balkongen. Här kan du ta några andetag med frisk luft och njuta av söderlägets sol. Resten av hemmet består av välplanerade rum för gemenskap och egentid.

Hemma i din Svanenmärkta trea är hållbarhet och finess basen. Du har hög standard och välplanerade rum. Den södervända balkongen och de många fönstren släpper in generöst med ljus, och du har en egen utomhusyta att njuta av. I ditt nya kvarter är hemmet större än lägenhetens yta tack vare de gemensamma utrymmena på takvåningen där terrass och relax med bastu väntar. Kvarterets läge gör att du kan cykla in till stan på fem minuter, och det är en kilometer till Tinnerö eklandskap.

Hall

Hemmet startar med en hall där förvaringsmöjligheter och klinkergolv ger ett praktiskt rum. Hallen öppnar direkt upp mot vardagsrummet åt höger, och badrummet finns rakt fram.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet är hemmets centrala rum som leder vidare till köket, balkongen och delen med de två sovrummen. Här kan du koppla av i den bekväma soffan en ledig eftermiddag eller öppna dörren och kliva ut på balkongen. Köket ger ett eget rum åt matlagningen och måltiderna. Här ordnar du frukostar och helgmiddagar på en elegant köksbänk som når över två väggar med energisnåla vitvaror som hjälp. Fönstret ovanför diskon ger trivsamma utblickar medan du fixar och donar.

Balkong

Balkongen är lättmöblerad och trivsamt placerad åt söder. Dina nio kvadratmeter i utomhusmiljö blir enkelt en plats att trivsam på med några bekväma utemöbler och växter.

Badrum

Det yteffektiva badrummet är både badrum och tvättstuga. Här underlättas vardagens bestyr när du kan sköta tvätten hemma. Spegelskåpet, kommoden och skåpen över tvättmaskinen och torktumlaren ger generöst med badrumsförvaring, och duschen har stilrena glasväggar.

Sovrum 1 och 2

Sovrummen ligger vägg i vägg i hemmets sovrumsdel. Utanför rummen finns klädkammaren som hjälper till med klädförvaringen. I det stora finns dessutom en garderobsvägg med smidiga skjutdörrar, och här får den breda sängen ordentligt med plats på ekparketten. Det mindre sovrummet rymmer en smalare säng, eller kanske det stora skrivbordet för hemmakontoret.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap