Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1303, 3 Rum, 76 m²

Beskrivning

Trea med soligt läge och vackra vyer

Balkongen är soligt vänd åt söder och du har öppna och ljusa ytor för umgänge och gemenskap. Två sovrum ger plats för lugn och ro, och från takterrassen fyra trappor upp kan du njuta av härlig utsikt

När vännerna kommer och hälsar på för första gången kan du möta dem vid busshållplatsen precis intill. Innan ni går till din nya trea kan ni ta hissen upp till åttonde våningen där du från hög höjd kan visa ditt nya område från den gemensamma takterrassen. Har du bokat gästlägenheten kan vännerna ställa av sina väskor där innan ni går ner till din lägenhet på våning fyra.

Hall och klädkammare

I hallen kan gästerna hänga av sig ytterkläderna direkt åt vänster där det finns utrymme för en klädhängare. Bredvid finns garderoben där du kan stuva undan de egna jackorna. Mer uppskattad förvaring väntar länge in i lägenheten där en klädkammare finns utanför sovrummen.

Vardagsrum och kök

I vardagsrummet blir balkongen enkelt en del av umgängesytan. Inomhusytan får in ljus från det breda fönstret, och med balkongdörren öppen kommer trivsamma fläktar in. Köket får en egen hörna i din nya trea. Köksbänken går över två väggar och ger bra med utrymme för flera hemmakockar som vill hjälpas åt. Diskmaskinen, induktionshällen och de andra vitvarorna är miljömedvetet energisnåla. Här finns plats för ett stort matbord där du kan duka upp kvällens middag i trivsam köksmiljö.

Balkong

En lättmöblerad balkong i söderläge blir enkelt en plats att trivas på. Här trivs både gröna växter och sollängtande människor bra, och du har plats för bekväma utomhusstolar. Med ett gäng filtar inom räckhåll kan ni sitta kvar långt efter att solen gått ner.

Badrum

Det välplanerade badrummet är både badrum och tvättstuga. Den högra sidan består av en bänk med vitvarorna under, och den vänstra av tvättställ, wc och dusch. Rummet är stilrent helkaklat och det finns gott om förberedd plats för tandborstar, tvålar och tvättmedel.

Sovrum 1 och 2

Två sovrum ger plats för egentid och lugn och ro. I det större av rummen finns gott om förvaring i en garderobsvägg, och det breda fönstret ger ett trivsamt ljus. Det mindre har en praktisk hörngarderob för kläder och prylar. Båda rummen har hemmets stilrena ekparkett som bas för möblemangen.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap