Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Kvällssol på balkongen och gemensam takterrass

Din yteffektiva tvåa ligger i ett stadsnära och naturrikt område. Utomhusyta hemma finns på balkongen med skönt västerläge och på den stora takterrassen som du delar med grannarna.

Från köket kommer du ut på din nya balkong. Här kan du äta kvällsmackan med solen och trivsam utsikt som sällskap. För mer vidsträckta vyer åt fler håll och spatiöst med utrymme kan du gå till takterrassen fyra trappor upp. En solig dag blir takterrassen ditt och grannarnas soldäck, och varma sommarkvällar kan här dukas upp till spontana knytkalas med de nya vännerna.

Hall

Hemmet startar i en praktisk hall med plats för ytterkläder till höger och slitstarka klinkerplattor under fötterna. Rakt fram väntar vardagsrummets ena hörn, och till vänster finns dörren in till badrummet.

Badrum

Badrummet fungerar också som lägenhetens tvättstuga i komprimerad form. Kombimaskinen för tvätt och tork är placerad i hörnet under en praktisk arbetsbänk och ett väggskåp. Du har ett elegant klinkergolv där badrumsmattan ligger fint, väggarna består av ljust kakel och duschen har stilrena glasväggar.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet kan du koppla av i soffan en ledig förmiddag eller duka upp till storslagen helgbrunch. Soffan och matbordet får gott om plats och ekparketten blir en stilren bas som följer med in i köket och sovrummet. I köket får matlagningen en egen hörna. Köksbänken i vinkel ger dig en generös arbetsyta där veckans måltider kan ordnas, och efteråt tar den snyggt integrerade diskmaskinen hand om disken.

Balkong

Med balkongen intill köket har du den perfekta platsen för en urban liten köksodling med tomater och kryddor. De bekväma utomhusstolarna får plats de också.

Sovrum

Platsen för sömn, vila och klädbestyr finns i lägenhetens nordvästra hörn. Här har du elva kvadratmeter där sängen blir den viktigaste möbeln. Garderoben finns i ena hörnet och här hjälper klädstången och lågorna till med strukturerandet.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap