Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1301, 2 Rum, 48 m²

Kvällssol på balkongen och gemensam takterrass

Din yteffektiva tvåa ligger i ett stadsnära och naturrikt område. Utomhusyta hemma finns på balkongen med skönt västerläge och på den stora takterrassen som du delar med grannarna.

Från köket kommer du ut på din nya balkong. Här kan du äta kvällsmackan med solen och trivsam utsikt som sällskap. För mer vidsträckta vyer åt fler håll och spatiöst med utrymme kan du gå till takterrassen fyra trappor upp. En solig dag blir takterrassen ditt och grannarnas soldäck, och varma sommarkvällar kan här dukas upp till spontana knytkalas med de nya vännerna.

Hall

Hemmet startar i en praktisk hall med plats för ytterkläder till höger och slitstarka klinkerplattor under fötterna. Rakt fram väntar vardagsrummets ena hörn, och till vänster finns dörren in till badrummet.

Badrum

Badrummet fungerar också som lägenhetens tvättstuga i komprimerad form. Kombimaskinen för tvätt och tork är placerad i hörnet under en praktisk arbetsbänk och ett väggskåp. Du har ett elegant klinkergolv där badrumsmattan ligger fint, väggarna består av ljust kakel och duschen har stilrena glasväggar.

Kök och vardagsrum

I vardagsrummet kan du koppla av i soffan en ledig förmiddag eller duka upp till storslagen helgbrunch. Soffan och matbordet får gott om plats och ekparketten blir en stilren bas som följer med in i köket och sovrummet. I köket får matlagningen en egen hörna. Köksbänken i vinkel ger dig en generös arbetsyta där veckans måltider kan ordnas, och efteråt tar den snyggt integrerade diskmaskinen hand om disken.

Balkong

Med balkongen intill köket har du den perfekta platsen för en urban liten köksodling med tomater och kryddor. De bekväma utomhusstolarna får plats de också.

Sovrum

Platsen för sömn, vila och klädbestyr finns i lägenhetens nordvästra hörn. Här har du elva kvadratmeter där sängen blir den viktigaste möbeln. Garderoben finns i ena hörnet och här hjälper klädstången och lågorna till med strukturerandet.

Hemfakta

Bostad
1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 7
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap