Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1203, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

1 planerad visning

Läs mer

Friluftsliv runt hörnet i Södra Ekkällan

När du bor i Södra Ekkällan finns mycket att välja på när en dag utomhus står på schemat. Du har grönområden runt hörnet och nära till Tinnerbäcken och Tinnerö eklandskap där varierande natur väntar.

Efter en dag i skog och mark är din nya trea platsen att landa på. Här har du 76 välplanerade kvadratmeter i stilren design. Miljösmart hållbarhet och praktiska lösningar är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta lägenhet. Du har smidigt utplacerad förvaring för matvaror, tandborstar och städattiraljer och lättmöblerade rum för gemenskap och egentid.

Hall och klädkammare

Hallens klinkergolv räds inte lite grus och slask, och säsongens jackor kan hänga i utrymmet direkt till vänster. Garderoben löser undangömd förvaring, och lite längre in i lägenheten finns klädkammaren som enkelt blir en ny förvaringsfavorit.

Vardagsrum och kök

Efter hallen tar hemmets ekparkett vid och ger en stilren och enhetlig grund för de olika möblemangen. Vardagsrummet ger plats åt soffhörnan och bokhyllorna med skönt ljusinsläpp från balkongen. I köket får matbestyren och måltider ett eget gavelrum. Potatisskalandet blir roligare med ett fönster precis över diskhon, och du har gott om bänkyta för skärbrädor och kastruller. Ugnen och mikron är placerade i bekväm arbetshöjd, och alla vitvaror drar minimalt med energi.

Balkong

Nio kvadratmeter i söderläge ger plats åt slappa sommarstunder på hemmaplan och trivsamma måltider på en egen uteservering. Ytan är lättmöblerad och rymmer utemöblerna och växterna utan problem.

Badrum

I ditt nya badrum får tvättbestyren ta plats längst den ena väggen, och badrumssysslorna längst den andra. Det yteffektiva rummet är helkaklat och förvaring finns på både på badrumssidan och tvättsidan. Klinkergolvet är stilrent och enkelt att skölja av.

Sovrum 1 och 2

Här kan du varva ner i ett stort sovrum på fjorton kvadratmeter. Garderobsväggen hjälper dig med rummets ordning och reda, och det breda fönstret ger ljus och utblickar. Det mindre sovrummet gör sig lika bra som arbetsrum, barnrum eller kanske ateljé.

Hemfakta

Bostad
1203
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap