Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Friluftsliv runt hörnet i Södra Ekkällan

När du bor i Södra Ekkällan finns mycket att välja på när en dag utomhus står på schemat. Du har grönområden runt hörnet och nära till Tinnerbäcken och Tinnerö eklandskap där varierande natur väntar.

Efter en dag i skog och mark är din nya trea platsen att landa på. Här har du 76 välplanerade kvadratmeter i stilren design. Miljösmart hållbarhet och praktiska lösningar är två viktiga utgångspunkter i din Svanenmärkta lägenhet. Du har smidigt utplacerad förvaring för matvaror, tandborstar och städattiraljer och lättmöblerade rum för gemenskap och egentid.

Hall och klädkammare

Hallens klinkergolv räds inte lite grus och slask, och säsongens jackor kan hänga i utrymmet direkt till vänster. Garderoben löser undangömd förvaring, och lite längre in i lägenheten finns klädkammaren som enkelt blir en ny förvaringsfavorit.

Vardagsrum och kök

Efter hallen tar hemmets ekparkett vid och ger en stilren och enhetlig grund för de olika möblemangen. Vardagsrummet ger plats åt soffhörnan och bokhyllorna med skönt ljusinsläpp från balkongen. I köket får matbestyren och måltider ett eget gavelrum. Potatisskalandet blir roligare med ett fönster precis över diskhon, och du har gott om bänkyta för skärbrädor och kastruller. Ugnen och mikron är placerade i bekväm arbetshöjd, och alla vitvaror drar minimalt med energi.

Balkong

Nio kvadratmeter i söderläge ger plats åt slappa sommarstunder på hemmaplan och trivsamma måltider på en egen uteservering. Ytan är lättmöblerad och rymmer utemöblerna och växterna utan problem.

Badrum

I ditt nya badrum får tvättbestyren ta plats längst den ena väggen, och badrumssysslorna längst den andra. Det yteffektiva rummet är helkaklat och förvaring finns på både på badrumssidan och tvättsidan. Klinkergolvet är stilrent och enkelt att skölja av.

Sovrum 1 och 2

Här kan du varva ner i ett stort sovrum på fjorton kvadratmeter. Garderobsväggen hjälper dig med rummets ordning och reda, och det breda fönstret ger ljus och utblickar. Det mindre sovrummet gör sig lika bra som arbetsrum, barnrum eller kanske ateljé.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap