Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gavelläge nära natur och stad

I köket och vardagsrummet kan du spana ut åt två håll, och balkongen ger rummet en trivsam utomhusdel. I din nya tvåa finns välplanerad plats för gemenskap, egentid och vardagens bestyr.

När svärföräldrarna är på besök kan en av aktiviteterna bli en långpromenad i Tinnerö eklandskap. Där finns lummiga strövområden och gott om promenadvänliga stigar en kilometer hemifrån, och efter promenaden kan ni pusta ut och njuta av utsikten uppe på takterrassen på åttonde våningen. När det börjar bli matdags finns det öppna köket redo nere i lägenheten, eller så kan ni promenera in till stan om matlagningsinspirationen tryter.

Hall

I hallen kan favoritjackorna och gästernas ytterkläder husera på kapphyllan precis innanför dörren. Garderoberna löser resten av hallförvaringen.

Kök och vardagsrum

I det öppna rummet faller ljuset in från två håll över ekparketten, och du har ett trivsamt rum för gemenskap och mat. Den långa köksbänken gör sig utmärkt vid gemensam matlagning eller när du har satt igång flera stora köksprojekt samtidigt. Bredvid kylen och frysen finns städskåpet där dammsugare och moppar vilar mellan städdagarna. Vitvarorna harmoniserar snyggt med kökssnickerierna, och de är miljömedvetet energisnåla.

Balkong

Balkongen på sju kvadratmeter blir ett eget utomhusrum att njuta av. Här kan de bekväma utomhusstolarna stå redo för en ledig stund, och hyllan med slingrande murgröna och annan växtlighet får plats den med.

Sovrum

Platsen för vila och återhämtning väntat i lägenhetens ena hörn. Det lättmöblerade rummet ger plats för en bred säng, och garderobsväggen rymmer klädsamlingen. Långväga gäster kan sova över i föreningens övernattningslägenhet högst upp i huset om vardagsrummets soffa är för trång.

Badrum

Ditt praktiska och eleganta badrum är platsen för både tvagning och tvätt. Kombimaskinen sköter jobbet när det är dags för tvättdag, och i andra hörnet finns duschen med glasväggar. Däremellan finns wc och tvättställ och välplanerad förvaring.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap