Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1004, 2 Rum, 59 m²

Gaveltvåa i lummigt kvarter

Hemma hos dig kommer ljuset in från två håll i de sällskapliga rummen. Du har en egen balkong, en gemensam terrass på åttonde våningen och flera grönområden inom räckhåll.

I din tvåa finns det gott om praktiska lösningar och välplanerade detaljer. Generöst med förvaring bakom platssparande skjutdörrar och en tvätthörna i badrummet underlättar i vardagen. Fönstret ovanför diskbänken gör potatisskalandet roligare, och i det stora sovrummet finns plats för ett litet skrivbord för en arbetshörna hemma. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet där energieffektiva konstruktioner och sunda material är basen.

Hall

Precis innanför dörren ligger grus- och slasktåliga klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över. Kapphyllan för favoritjackan får plats precis innanför dörren, och garderobsväggen blir en viktig del av förvaringen.

Kök och vardagsrum

Platsen för matlagning och måltider är ett ljust gavelrum där köksbänken når över två väggar. Kyl och frys i fullhöjd, en diskmaskin som göms bakom en kökslucka och en induktionshäll att koka och steka på är några av pärlorna i ditt nya kök. Middagen kan du duka upp antingen i köket eller i vardagsrummet där det finns mer yta för umgängesvänliga möblemang.

Balkong

Här kan du öppna dörren i vardagsrummet och kliva ut på din nya balkong. Med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du förlänga säsongen och njuta av ditt utomhusrum i västerläge under stora delar av året.

Sovrum

Med ett stort sovrum är det enkelt att få lugn och ro även om du inte är ensam hemma. Här finns plats för ett litet skrivbord vid sidan av en säng av bred modell. Garderoberna hjälper till med förvaringen och de dubbla fönstren ger gott om ljus.

Badrum

Tvätten sköter du i badrummets tvätthörna, och bänkytan blir en välkommen detalj i arbetet med att vika och sortera. De helkaklade väggarna och klinkergolvet ger en stilren och hållbar bas. Du har gott om förberedd förvaring i lådor och skåp.

Hemfakta

Bostad
1004
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
59 m²
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap