Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Gaveltvåa i lummigt kvarter

Hemma hos dig kommer ljuset in från två håll i de sällskapliga rummen. Du har en egen balkong, en gemensam terrass på åttonde våningen och flera grönområden inom räckhåll.

I din tvåa finns det gott om praktiska lösningar och välplanerade detaljer. Generöst med förvaring bakom platssparande skjutdörrar och en tvätthörna i badrummet underlättar i vardagen. Fönstret ovanför diskbänken gör potatisskalandet roligare, och i det stora sovrummet finns plats för ett litet skrivbord för en arbetshörna hemma. Här bor du i en Svanenmärkt lägenhet där energieffektiva konstruktioner och sunda material är basen.

Hall

Precis innanför dörren ligger grus- och slasktåliga klinkerplattor innan hemmets ekparkett tar över. Kapphyllan för favoritjackan får plats precis innanför dörren, och garderobsväggen blir en viktig del av förvaringen.

Kök och vardagsrum

Platsen för matlagning och måltider är ett ljust gavelrum där köksbänken når över två väggar. Kyl och frys i fullhöjd, en diskmaskin som göms bakom en kökslucka och en induktionshäll att koka och steka på är några av pärlorna i ditt nya kök. Middagen kan du duka upp antingen i köket eller i vardagsrummet där det finns mer yta för umgängesvänliga möblemang.

Balkong

Här kan du öppna dörren i vardagsrummet och kliva ut på din nya balkong. Med ett gäng värmande filtar nära till hands kan du förlänga säsongen och njuta av ditt utomhusrum i västerläge under stora delar av året.

Sovrum

Med ett stort sovrum är det enkelt att få lugn och ro även om du inte är ensam hemma. Här finns plats för ett litet skrivbord vid sidan av en säng av bred modell. Garderoberna hjälper till med förvaringen och de dubbla fönstren ger gott om ljus.

Badrum

Tvätten sköter du i badrummets tvätthörna, och bänkytan blir en välkommen detalj i arbetet med att vika och sortera. De helkaklade väggarna och klinkergolvet ger en stilren och hållbar bas. Du har gott om förberedd förvaring i lådor och skåp.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap