Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1003, 3 Rum, 76 m²

1 planerad visning

Södervänd balkong i Södra Ekkällan

Fånga den sista trean i Tinnerbäcks Vy med inflyttning i mars 2020. Här bor du med balkong i söderläge, bra förvaring, utrymme att umgås på och rum för egentid. Dessutom med gemensam takterass.

När du kliver in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet och balkongen till höger. Köket tar plats inne i hörnet, och där kanske middagsförberedelserna är i full gång när du kommer hem med de sista ingredienserna. Vid kökets matbord finns plats för många hungriga gäster, och vankas det stort kalas kan ett långbord i vardagsrummet bli en bra lösning. Soliga sommardagar blir balkongen den självklara uteserveringen.

Hall och klädkammare

Med en kapphylla och en rymlig garderob finns det utrymme för både de egna och gästernas ytterkläder. Mer gemensam förvaring finns i klädkammaren precis utanför sovrummen. Badrummet väntar bakom dörren rakt fram, och åt höger breder resten av hemmet ut sig.

Vardagsrum och kök

Den rymliga soffan, favoritfåtöljen och hyllan med samlingarna av böcker och spel kan ta plats i ditt nya vardagsrum. Här kan du parkera dig i soffan efter en lång dag eller styra upp en spännande quiz kväll. Köket finns i ett eget rum med gavelläge. Fönstret ovanför diskbänken ger trivsamma utblickar som sällskap när du fixar och donar. Med dina nya vitvaror lagas middagarna med så låg energiåtgång som möjligt, och snickerierna ger gott om arbetsyta och förvaring.

Balkong

Nio trivsamma kvadratmeter i utomhusmiljö förstorar och öppnar upp din nya lägenhet. Här finns plats för utomhussoffan och hemtrevliga växter.

Sovrum 1

Ett brett fönster släpper in ljus och luft, och väggen mittemot är en användbar garderobsvägg. Ytan däremellan ger generöst med utrymme för en bred säng och dubbla sängbord där glasögon, tidningar och kaffekoppar kan lastas av.

Sovrum 2

Med ett till sovrum har du plats för ett eget hemmakontor eller kanske ett gästrum. Föreningens övernattningslägenhet ger plats för långväga gäster den med. Hemmets ekparkett blir en stilren bas oavsett möblemang och funktion i det mindre sovrummet.

Badrum

Hemma hos dig är det helkaklade rummet både badrum och tvättstuga. Längst den ena väggen går en bänkskiva och under den finns tvättmaskinen och torktumlaren. Skåpen ovanför bänken ger plats för tvättmedel och annat som hör tvättstugan till. Rummets andra sida är platsen för badrumsbestyren.

Hemfakta

Bostad
1003
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
3
Storlek
76 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap