Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Södervänd balkong i Södra Ekkällan

Fånga den sista trean i Tinnerbäcks Vy med inflyttning i mars 2020. Här bor du med balkong i söderläge, bra förvaring, utrymme att umgås på och rum för egentid. Dessutom med gemensam takterass.

När du kliver in i hallen ser du det ljusa vardagsrummet och balkongen till höger. Köket tar plats inne i hörnet, och där kanske middagsförberedelserna är i full gång när du kommer hem med de sista ingredienserna. Vid kökets matbord finns plats för många hungriga gäster, och vankas det stort kalas kan ett långbord i vardagsrummet bli en bra lösning. Soliga sommardagar blir balkongen den självklara uteserveringen.

Hall och klädkammare

Med en kapphylla och en rymlig garderob finns det utrymme för både de egna och gästernas ytterkläder. Mer gemensam förvaring finns i klädkammaren precis utanför sovrummen. Badrummet väntar bakom dörren rakt fram, och åt höger breder resten av hemmet ut sig.

Vardagsrum och kök

Den rymliga soffan, favoritfåtöljen och hyllan med samlingarna av böcker och spel kan ta plats i ditt nya vardagsrum. Här kan du parkera dig i soffan efter en lång dag eller styra upp en spännande quiz kväll. Köket finns i ett eget rum med gavelläge. Fönstret ovanför diskbänken ger trivsamma utblickar som sällskap när du fixar och donar. Med dina nya vitvaror lagas middagarna med så låg energiåtgång som möjligt, och snickerierna ger gott om arbetsyta och förvaring.

Balkong

Nio trivsamma kvadratmeter i utomhusmiljö förstorar och öppnar upp din nya lägenhet. Här finns plats för utomhussoffan och hemtrevliga växter.

Sovrum 1

Ett brett fönster släpper in ljus och luft, och väggen mittemot är en användbar garderobsvägg. Ytan däremellan ger generöst med utrymme för en bred säng och dubbla sängbord där glasögon, tidningar och kaffekoppar kan lastas av.

Sovrum 2

Med ett till sovrum har du plats för ett eget hemmakontor eller kanske ett gästrum. Föreningens övernattningslägenhet ger plats för långväga gäster den med. Hemmets ekparkett blir en stilren bas oavsett möblemang och funktion i det mindre sovrummet.

Badrum

Hemma hos dig är det helkaklade rummet både badrum och tvättstuga. Längst den ena väggen går en bänkskiva och under den finns tvättmaskinen och torktumlaren. Skåpen ovanför bänken ger plats för tvättmedel och annat som hör tvättstugan till. Rummets andra sida är platsen för badrumsbestyren.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap