Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

1002, 2 Rum, 47 m²

Beskrivning

Svanenmärkt hem med öppen planlösning

Din nya tvåa i Södra Ekkällan består av 47 smart planerade kvadratmeter och en rymlig hörnbalkong. Sju våningar upp finns den gemensamma takterrassen som ger umgängesyta med utsikt som fond.

I det öppna rummet får du in ljuset från två håll, och din rymliga balkong blir enkelt en utomhusdel av vardagsrummets yta. Om du vill ha mer utomhusyta utan att lämna huset kan du åka upp till takterrassen, och utanför huset väntar områdets natur. Här bor du i en Svanenmärkta tvåa där energieffektiva lösningar och sunda materialval är en viktig grund.

Hall

Klinkerplattor under fötterna och väntande förvaring i två garderober – här välkomnas du in i en praktisk och yteffektiv hall. Hatthyllan kan få sin plats precis innanför dörren, och åt vänster ser du direkt åt det öppna rummet.

Kök och vardagsrum

Hemma hos dig blir köksbestyren en del av vardagsrummets sociala liv. Köket är placerat längst den ena väggen, och här lagar du mat på energieffektivt vis med dina nya vitvaror. När den integrerade diskmaskinen är klar med middagens efterarbete kan du plocka in tallrikar och bunkar i inredningens lådor och skåp.

Balkong

Balkongens trivsamma utformning ger ett utomhusrum som du kan njuta av oavsett väder och vind. Sommartid blir balkongen den självklara middagsplatsen, och vintertid kan den agera extra kylskåp när du bjuder in till stort kalas och kylens utrymme inte räcker till.

Badrum

Dörren i hallen leder in till ditt helkaklade badrum. Precis innanför dörren finns kombimaskinen som sköter både tvätt och tork när tvättkorgen börjar bli full. Med arbetsbänken och väggskåpet får du en praktisk tvättstuga i miniformat. Mer förvaring finns i spegelskåpet och i tvättställets kommod, och i det andra hörnet finns den smidiga hörnduschen.

Sovrum

I ditt nya sovrum finns generöst med undangömd förvaringsyta bakom diskreta skjutdörrar. Resten av rummet ger plats för sängen där det är skönt att pusta ut efter en lång dag.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap