Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Välplanerade ytor och gemensam bastu

När du bor i Tinnerbäcks Vy kan du ta handduken under armen och åka upp till åttonde våningen. Den gemensamma bastun i relaxavdelningen högst upp i huset blir enkelt en ny favoritplats hemma.

Efter en stund i bastun är din nya tvåa platsen att komma hem till. Här kan du slå dig ner en stund på balkongen innan du sätter igång med kvällens bestyr. Du har smart planerade ytor i alla rum och gott om inbyggd förvaring för tandborstar, kastruller och allt däremellan. I din nya tvåa går stilren design och miljömedveten hållbarhet hand i hand, och lägenheten gör sig förtjänt av Svanens miljömärkning.

Hall

Hemmet startar med en hall där en stor skjutdörrsgarderob löser jackförvaringen på ett undangömt vis. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor, och i resten av lägenheten finns en elegant ekparkett.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket möts på mitten med en luftig känsla samtidigt som rummen får var sin egen del. När du donar i köket finns balkongen trivsamt bredvid, och det är enkelt att flytta ut sommarens olika måltider. I köket har du klimatsmarta vitvaror och bra arbetsyta, och i vardagsrummet finns trivsam plats för soffan och resten av det umgängesvänliga möblemanget.

Balkong

Balkongen blir en egen utomhusoas på hemmaplan. Här kan du njuta av ditt västerläge och trivsamma utblickar när du tar en kvällsmacka eller när du hänger ut kläderna på vädring.

Sovrum

Elva kvadratmeter för vila, sömn och klädbestyr väntar i lägenhetens hörn. Skjutdörrsgarderoben blir en utmärkt bas för klädsamlingen, och sovrummets viktigaste möbel får gott om plats.

Badrum

Gemensam relax med bastu i all ära, men det är ändå i det egna badrummet som alla dagar inleds och rundas av. Ditt nya badrum har en hörndusch med glasväggar och bra med förvaring i spegelskåpet, kommoden och skåpet över kombimaskinen. Kombimaskinen är tvättmaskin och torktumlare i ett, och badrummet är stilrent helkaklat.

Bilder
Området
  • Takterrass med relaxavdelning

    Åk upp, för att varva ner. På våning åtta njuter du året runt av grannskapets takterrass med en vacker utsikt över Södra Ekkällan. Här uppe finns även bastu, relaxavdelning och övernattningsrum. Pergolan på den gemensamma takterrassen ger perfekt skugga till lässtunden och när kylan smyger sig på kan du smita in till bastun och njuta av utsikten.

  • Kommunikationer

    Det finns tre busshållplatser i närområdet som smidigt tar dig runt i Linköping. Din närmsta station är Tinnerbäcksgränd som tar dig till centrala Linköping på bara tio minuter. Föredrar du att cykla så finns fina cykelvägar från Södra Ekkällan till olika destinationer och upptäcktsmål.

  • Hållbara lösningar

    Tinnerbäcks Vy är Svanenmärkt. När du köper en miljövänlig bostad får du ett energieffektivt hus med välisolerat klimatskal (tak, väggar, grund och fönster) och ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Du sparar dessutom pengar, med lägre uppvärmningskostnader och mindre klimatpåverkan. Energieffektiva vitvaror, sunda materialval, värmeåtervinning och resurssnåla blandare är en självklarhet.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap