Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

1001, 2 Rum, 48 m²

2 planerade visningar

Välplanerade ytor och gemensam bastu

När du bor i Tinnerbäcks Vy kan du ta handduken under armen och åka upp till åttonde våningen. Den gemensamma bastun i relaxavdelningen högst upp i huset blir enkelt en ny favoritplats hemma.

Efter en stund i bastun är din nya tvåa platsen att komma hem till. Här kan du slå dig ner en stund på balkongen innan du sätter igång med kvällens bestyr. Du har smart planerade ytor i alla rum och gott om inbyggd förvaring för tandborstar, kastruller och allt däremellan. I din nya tvåa går stilren design och miljömedveten hållbarhet hand i hand, och lägenheten gör sig förtjänt av Svanens miljömärkning.

Hall

Hemmet startar med en hall där en stor skjutdörrsgarderob löser jackförvaringen på ett undangömt vis. Precis innanför dörren ligger slitstarka klinkerplattor, och i resten av lägenheten finns en elegant ekparkett.

Vardagsrum och kök

Vardagsrummet och köket möts på mitten med en luftig känsla samtidigt som rummen får var sin egen del. När du donar i köket finns balkongen trivsamt bredvid, och det är enkelt att flytta ut sommarens olika måltider. I köket har du klimatsmarta vitvaror och bra arbetsyta, och i vardagsrummet finns trivsam plats för soffan och resten av det umgängesvänliga möblemanget.

Balkong

Balkongen blir en egen utomhusoas på hemmaplan. Här kan du njuta av ditt västerläge och trivsamma utblickar när du tar en kvällsmacka eller när du hänger ut kläderna på vädring.

Sovrum

Elva kvadratmeter för vila, sömn och klädbestyr väntar i lägenhetens hörn. Skjutdörrsgarderoben blir en utmärkt bas för klädsamlingen, och sovrummets viktigaste möbel får gott om plats.

Badrum

Gemensam relax med bastu i all ära, men det är ändå i det egna badrummet som alla dagar inleds och rundas av. Ditt nya badrum har en hörndusch med glasväggar och bra med förvaring i spegelskåpet, kommoden och skåpet över kombimaskinen. Kombimaskinen är tvättmaskin och torktumlare i ett, och badrummet är stilrent helkaklat.

Hemfakta

Bostad
1001
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
1 av 7
Antal rum
2
Storlek
48 m²
Inflytt från
Mars 2020
Här finns
Balkong, Hiss
I grannskapet

Gemensam takterass

Gemensam uteplats

Gemensam bastu

Hiss

Cykelförråd

Grönområde i närheten

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap