Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1504, 3 Rum, 68 m²

Beskrivning

Ytsmart trerummare med gott om förvaring

På femte våningen i Tinnerbäcks Brunn  finner du detta ytsmarta hem på 68 kvadratmeter. Den generösa balkongen i söderläge inreder du till din egen gröna oas högt uppe bland trädtopparna.

Med cykelavstånd till city är det enkelt att leva ett socialt liv här. I Linköping finns både restauranger, bio och teatrar. När du tröttnat på stadens stoj och glam finns fina strövområden bara ett stenkast bort. Tinnerö Eklandskap, ett 687 hektar stort naturreservat, består av böljande beteslandskap blandat med skog, åkermark, slåttervallar och våtmarker.

Balkong och vardagsrum

Den 11 kvadratmeter stora balkongen i söderläge är under den varmare delen av året som en förlängning av vardagsrummet. Härifrån har du utsikt från innergården och det gemensamma gårdshuset. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för en skön soffa.

Kök

I det ljusa köket finner du energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Här finns också gott om bänkyta och en induktionshäll som gör att matlagningen går som en dans. Inredningen är stilren och neutral. Det gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på hemmet.

Sovrum 1 och 2

I hemmets båda sovrum finns skjutdörrsgarderober och linneskåp. Här saknas inte möjligheter till förvaring. Det mindre sovrummet om sju kvadratmeter inreder du till gästrum, arbetsrum eller barnrum. Allt efter behov. Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Båda rummen har ljusinsläpp från norr respektive söder.

Badrum

Med egen tvättmaskin och torktumlare kan du tvätta när du vill. Nu slipper du komma ihåg att boka tvättid innan högen blir för stor. Badrummet är stilrent inrett med hörndusch och duschväggar i glas. Golv och väggar är klädda i klinker och kakel som gör rummet lätt att hålla rent.

Hall

Även hallens golv består av lättskött klinker. Tack vare den öppna planlösningen känns ytan rymlig och här finns garderob som rymmer både vinterjackor, stövlar och annat smått och gott.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap