Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1504, 3 Rum, 68 m²

Inflyttning: preliminärt från hösten 2021

Ytsmart trerummare med gott om förvaring

På femte våningen i Tinnerbäcks Brunn  finner du detta ytsmarta hem på 68 kvadratmeter. Den generösa balkongen i söderläge inreder du till din egen gröna oas högt uppe bland trädtopparna.

Med cykelavstånd till city är det enkelt att leva ett socialt liv här. I Linköping finns både restauranger, bio och teatrar. När du tröttnat på stadens stoj och glam finns fina strövområden bara ett stenkast bort. Tinnerö Eklandskap, ett 687 hektar stort naturreservat, består av böljande beteslandskap blandat med skog, åkermark, slåttervallar och våtmarker.

Balkong och vardagsrum

Den 11 kvadratmeter stora balkongen i söderläge är under den varmare delen av året som en förlängning av vardagsrummet. Härifrån har du utsikt från innergården och det gemensamma gårdshuset. Vardagsrummet är ljust och luftigt med gott om plats för en skön soffa.

Kök

I det ljusa köket finner du energisnåla vitvaror som fullstor kyl och frys samt diskmaskin. Här finns också gott om bänkyta och en induktionshäll som gör att matlagningen går som en dans. Inredningen är stilren och neutral. Det gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på hemmet.

Sovrum 1 och 2

I hemmets båda sovrum finns skjutdörrsgarderober och linneskåp. Här saknas inte möjligheter till förvaring. Det mindre sovrummet om sju kvadratmeter inreder du till gästrum, arbetsrum eller barnrum. Allt efter behov. Det större sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Båda rummen har ljusinsläpp från norr respektive söder.

Badrum

Med egen tvättmaskin och torktumlare kan du tvätta när du vill. Nu slipper du komma ihåg att boka tvättid innan högen blir för stor. Badrummet är stilrent inrett med hörndusch och duschväggar i glas. Golv och väggar är klädda i klinker och kakel som gör rummet lätt att hålla rent.

Hall

Även hallens golv består av lättskött klinker. Tack vare den öppna planlösningen känns ytan rymlig och här finns garderob som rymmer både vinterjackor, stövlar och annat smått och gott.

Hemfakta

Bostad
B1504
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
6 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 691 kr
Pris
2 495 000 kr

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap