Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1404, 3 Rum, 68 m²

1 planerad visning

Hemmet för dig med spring i benen

Parkour, styrketräning eller löpning. Lever du ett aktivt liv har du i denna trea alla möjligheter att hitta ditt drömhem. Här finns gott om träningsmöjligheter precis utanför knuten.

Efter träningen kan du koppla av i den gemensamma relaxen som rymmer både omklädningsrum, dusch och bastu. Du hittar den i det mysiga brunnshuset på den lummiga innergården. Tinnerbäcks Brunn är ett naturnära grannskap samtidigt som city bara är en kort cykeltur bort. Bio, restauranger och butiker, här finns allt du kan önska dig.

Hall

När du stiger in genom dörren på fjärde våningen möts du av en ljus och välkomnande hall. Skor och jackor hänger du till höger. Och i skjutdörrsgarderoben finns ännu mer förvaringsmöjligheter. Golvet är beklätt med lättstädad klinker.

Sovrum 1

Tar du dörren direkt till vänster från hallen kommer du in i ett av hemmets två sovrum. På sju ytsmarta kvadratmeter får du plats med en enkelsäng eller skrivbord. Hur du vill använda rummet bestämmer du själv. Här finns bra förvaring i form av linneskåp och skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2

Även i det större av de två sovrummen finns gott om plats för förvaring. Kläder för träning, vardag och fest ryms enkelt i skjutdörrsgarderoben. Fönstret vetter mot den gemensamma innergården. Här sover du gott utan att bli störd av trafikbuller.

Badrum

Mittemellan de två sovrummen finner du badrummet. Rummet är helkaklat och inrett i stilrena material. Tvättmaskin och torktumlare huserar under en bänk som du använder till förvaring eller för att vika tvätt. Hörnduschen med vikväggar gör att rummet känns större än sina kvadratmeter.

Vardagsrum och balkong

Hemmets största rum där kanske den mesta av den vakna tiden spenderas mynnar ut i en generös balkong om 11 kvadratmeter i soligt söderläge. Skapa din egen oas med belysning, textilier och möbler. Och glöm inte växterna. Vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen med access till samtliga rum i hemmet. Lata söndagar som vardagskvällar är detta är ett rum att trivas i.

Kök

Köket är ett välplanerat rum med plats för köksmöbel med fullstor kyl och frys och en lång praktisk arbetsyta. Koka frukostägget på induktionshällen samtidigt som du sippar på dagens första kopp kaffe. När kaffet är urdrucket ställer du koppen i diskmaskinen. Här behöver du inte diska för hand.

Hemfakta

Bostad
B1404
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
3
Storlek
68 m²
Månadsavgift
3 898 kr
Pris per m²
36 029 kr
Pris
2 450 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap