Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1402, 2 Rum, 38 m²

1 planerad visning

Långpromenader i lummiga grönområden

Läs en bok på balkongen eller laga mat tillsammans med en god vän i köket. I din nya tvåa finns plats och rum för både egentid och gemenskap. Ytan är optimalt planerad för att du ska få en trivsam vardag.

När föräldrarna är på besök kan ni ge er ut på en långpromenad i Tinnerö Eklandskap. Där finns promenadvänliga stråk i lummiga grönområden. Efter promenaden kan ni fylla på med energi och njuta av den gemensamma relaxen på husets innergård. Vid middagsdags finns det öppna köket redo uppe i lägenheten.

Hall

Dammsug lätt upp gruset från skorna efter långpromenaden från det praktiska klinkergolvet. Strax intill dörren finns det plats för att hänga av dig dina ytterkläder. I garderoben rakt in i hallen kan du förvara hela din samling av ytterplagg.

Kök

I köket har du ett trivsamt rum för både gemenskap och mat. Köksbänken i vinkel gör sig bra vid gemensam matlagning eller om du ska laga alla veckans luncher. Vitvarorna harmonierar snyggt med snickerierna i köket och är miljömedvetet energisnåla.

Vardagsrum

Duka upp till middag vid matplatsen i vardagsrummet tillsammans med vänner. Efter middagen kan ni slå er ner i soffan och spela en omgång sällskapsspel. Du har både balkongen och sovrummet i anslutning till vardagsrummet.

Balkong

Din balkong i söderläge blir ett eget utomhusrum. Här kan du ha ett bekvämt möblemang att avnjuta en ledig stund i. Testa dina odlingskunskaper genom att plantera en och annan kryddväxt, perfekt att krydda kvällens middag med.

Sovrum

Platsen för din återhämtning finns i lägenhetens ena hörn. Rummet ger plats för en bred säng, och klädsamlingen förvarar du i skjutdörrsgarderoben längs ena väggen. Vakna till av morgonsolen som räcker sina strålar in i ditt sovrum.

Badrum

Ditt badrum är både praktiskt och elegant. Kombimaskinen sköter jobbet när det är dags att ta itu med smutstvätten, och i andra hörnet finns duschen med glasväggar. Däremellan finns wc, tvättställ och kommod med förvaring.

Hemfakta

Bostad
B1402
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
5 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap