Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1302, 2 Rum, 38 m²

1 planerad visning

Välplanerat hem med närhet till stad och natur

En balkong i söderläge, yta att umgås på och en praktisk utformning skapar en lägenhet att längta hem till. Utanför dörren har du nära till en fika på stan likväl som en joggingtur ute i skogen.

Din nya lägenhet på välplanerade 38 kvadratmeter ger dig en plats att längta hem till. Här har du en egen del att laga mat på, tvättmöjligheter i badrummet och ett rymligt sovrum med bra förvaring. Via balkongdörren kan du öppna upp mot innergården och uppleva årstidens skiftningar i naturområdet runt om.

Hall

Favoritjackan hänger du till vänster om dörren där det finns gott om plats för en klädhängare. Du ställer skorna på klinkergolvet där funktion möter stil. Städa enkelt bort gruset som följt med in efter joggingturen i skogsområdet.

Kök

Det välplanerade fem kvadratmeter stora köket ger dig bra med utrymme för både bakning och matlagning. Köket är i u-vinkel vilket skapar god yta för att förbereda en middag själv eller tillsammans med dina vänner. Efter middagen tar den snyggt integrerade diskmaskinen hand om disken.

Badrum

Med hjälp av din egen kombimaskin i badrummet löser du enkelt och smidigt tvätten, och du får mer tid över till roligare saker. I det helkaklade badrummet finns hörndusch, wc-stol och ett tvättställ som ger plats till förvaring av både skönhetsprodukter och tandborsten.

Vardagsrum

Duka upp till middag vid matplatsen i vardagsrummet eller slappa framför tv:n en fredagskväll. Oavsett vad du väljer har du en trivsam plats att vara på. Öppna balkongdörren och njut av naturen nära inpå.

Balkong

Balkongen är sommarmånadernas givna plats. Här kan du blicka ut över området medan dagen svalnar. Slå dig ner i en mysig utomhusstol och varför inte försöka sig på lite balkongodling. Här har du utrymme för en och annan växt som gör sig gott i detta trivsamma söderläge.

Sovrum

Sovrummet har plats för en bredare säng där du kan samla ny energi inför en vecka fullspäckad med jobb eller studier. Förvara din klädsamling i garderoben med skjutdörrar. Här inne får du bra ljusinsläpp från sovrummets fönster.

Hemfakta

Bostad
B1302
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap