Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Till salu

B1301, 4 Rum, 82 m²

Gavelfyra med balkong i söderläge

På tredje våningen hittar du denna pärla med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två badrum och solig balkong med utsikt över den lummiga innergården. Här finns allt du kan önska dig.

Nära Linköping city ligger Tinnerbäcks Brunn  med naturen in på knuten. I detta grannskap trivs både citymänniskan och naturälskaren. Ta cykeln in till stan för en matbit eller dra på dig vandringskängorna och ge dig ut på upptäcktsfärd i närområdet. Kring Södra Ekkällan finns gott om strövområden som passar lika bra för löprundan som för söndagspromenaden. Den grönskande ytan som utgör föreningens innergård är den perfekta mötesplatsen grannar emellan.

Hall

Välkommen in i en hall med praktiskt klinkergolv och gott om förvaring. Den stora garderoben har skjutdörrar och rymmer säsongens ytterkläder.

Badrum

Hemmet har två badrum med dusch och wc. I det större av de två finns även tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Rummen är helkaklade och smakfullt inredda i stilrena material.

Kök och vardagsrum

Södra delen av hemmet består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Det 30 kvadratmeter stora utrymmet känns både ljust och luftigt mycket tack vare ljusinsläpp från flera håll. Köksdelen är L-formad med gott om arbetsytor. Favoritplatsen blir kanske framför fönstret. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad. Här finns alla möjligheter att skapa ett mysigt sällskapsrum.

Balkong

I sydvästra hörnet har du under den varmare delen av året ett härligt extrarum. Njut i solen medan du blickar ut över den grönskande innergården. Med hjälp av belysning, växter och textilier skapar du här din egen grönskande oas.

Sovrum 1

Hemmets norra del inrymmer de tre sovrummen. Det största har garderobsförvaring längs med en hel vägg så här ryms alla dina kläder, och partnerns också. Dubbelsängen får plats utan problem, liksom tillhörande sängbord.

Sovrum 2

Sovrum nummer 2 ligger vägg i vägg. Med fönster åt både norr och öster finns här gott om naturligt ljus. Inred det till barnrum, gästrum eller hemmakontor allt efter behov.

Sovrum 3

Sist ut är det minsta sovrummet som ändå inte är så litet. Med sina åtta kvadrat finns här goda möjligheter att skapa ett trivsamt och praktiskt rum. Förvaring finns i form av ett linneskåp och utsikten är mot öster.

Hemfakta

Bostad
B1301
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
4 av 8
Antal rum
4
Storlek
82 m²
Månadsavgift
4 455 kr
Pris per m²
38 963 kr
Pris
3 195 000 kr
Inflytt från
Oktober 2021

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Läs mer

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap