Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Såld

B1301, 4 Rum, 82 m²

Beskrivning

Gavelfyra med balkong i söderläge

På tredje våningen hittar du denna pärla med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Två badrum och solig balkong med utsikt över den lummiga innergården. Här finns allt du kan önska dig.

Nära Linköping city ligger Tinnerbäcks Brunn  med naturen in på knuten. I detta grannskap trivs både citymänniskan och naturälskaren. Ta cykeln in till stan för en matbit eller dra på dig vandringskängorna och ge dig ut på upptäcktsfärd i närområdet. Kring Södra Ekkällan finns gott om strövområden som passar lika bra för löprundan som för söndagspromenaden. Den grönskande ytan som utgör föreningens innergård är den perfekta mötesplatsen grannar emellan.

Hall

Välkommen in i en hall med praktiskt klinkergolv och gott om förvaring. Den stora garderoben har skjutdörrar och rymmer säsongens ytterkläder.

Badrum

Hemmet har två badrum med dusch och wc. I det större av de två finns även tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare. Rummen är helkaklade och smakfullt inredda i stilrena material.

Kök och vardagsrum

Södra delen av hemmet består av kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Det 30 kvadratmeter stora utrymmet känns både ljust och luftigt mycket tack vare ljusinsläpp från flera håll. Köksdelen är L-formad med gott om arbetsytor. Favoritplatsen blir kanske framför fönstret. Vardagsrumsdelen är lättmöblerad. Här finns alla möjligheter att skapa ett mysigt sällskapsrum.

Balkong

I sydvästra hörnet har du under den varmare delen av året ett härligt extrarum. Njut i solen medan du blickar ut över den grönskande innergården. Med hjälp av belysning, växter och textilier skapar du här din egen grönskande oas.

Sovrum 1

Hemmets norra del inrymmer de tre sovrummen. Det största har garderobsförvaring längs med en hel vägg så här ryms alla dina kläder, och partnerns också. Dubbelsängen får plats utan problem, liksom tillhörande sängbord.

Sovrum 2

Sovrum nummer 2 ligger vägg i vägg. Med fönster åt både norr och öster finns här gott om naturligt ljus. Inred det till barnrum, gästrum eller hemmakontor allt efter behov.

Sovrum 3

Sist ut är det minsta sovrummet som ändå inte är så litet. Med sina åtta kvadrat finns här goda möjligheter att skapa ett trivsamt och praktiskt rum. Förvaring finns i form av ett linneskåp och utsikten är mot öster.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap