Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Såld

B1202, 2 Rum, 38 m²

Naturnära läge och gemensam bastu i Tinnerbäcks Brunn

Kör ditt träningspass i härlig naturmiljö i grannskapet. Avsluta med ett gäng intervaller på löpvänliga vägar. Pusta sedan ut och återhämta dig i den gemensamma relaxavdelningen två våningar ner.

I Tinnerbäcks Brunn bor du med träningsvänlig natur runt hörnet. Ditt nya hem är en plats att koppla av och samla ny energi på. I Lägenheten har du 38 smart planerade kvadratmeter att komma hem till. I den öppna delen av lägenheten kommer ljuset in från det stora fönstret ut mot den sju kvadratmeter stora balkongen.

Hall

I din hall möts du av ett välkomnande klinkergolv innan lägenhetens ekparkett tar över. Med plats för klädhängare blir du av med både dina och gästernas ytterplagg. Nyttja också garderoben rakt fram i hallen för ytterplaggen du inte använder dagligen.

Kök

Med en köksbänk i vinkel får bunkar, skärbrädor och ingredienser plats. Oavsett om du fixar veckans matlådor eller en uppstyrd middag kommer det att gå snabbt och smidigt. Köket är även utrustat med energieffektiva och stilrena vitvaror.

Badrum

Hörnduschen med vikbara glasväggar är både praktisk och snygg. Med kombimaskinen, torktumlare och tvättmaskin i ett, blir badrummet en perfekt plats att få tvätthögen att förvandlas till ett minne blått. Förvara tandborsten och dina ansiktsprodukter i kommoden vid handfatet.

Sovrum

Oavsett om du är en morgon- eller kvällsmänniska är sovrummet platsen att smälta dagens intryck på. Starta dagen med ny kraft och hämta dagens outfit i skjutdörrsgarderoben som rymmer hela din klädsamling.

Vardagsrum och balkong

Ditt vardagsrum är den perfekta platsen att ha ett seriemaraton på likväl som att bjuda in till fest. Här får du plats för både soffa och matplats. Öppna dörren till din sju kvadratmeter stora balkong för att utöka sällskapsytan.

Hemfakta

Bostad
B1202
Bostadstyp
Lägenhet
Våningsplan
3 av 8
Antal rum
2
Storlek
38 m²

Kontakt

Carl Almesåker Nennefors
Carl Almesåker Nennefors

070-040 13 03

Anmäl intresse

Vi garanterar

Svanenmärket

Ditt hem är Svanenmärkt. Det har god ljudisolering, bra ventilation och är energisnålt.

Läs mer om Svanenmärkningen
Tryggt Boende

Våra försäkringar och garantier i Tryggt Boende™ ingår alltid när du köper en bostad av oss.

Läs mer om Tryggt Boende™

Bilder

Området

Intressepunkter

Intressepunkter

Fakta om närområdet

5 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap