Vi rekommenderar att du använder en annan webbläsare för bäst upplevelse av hemsidan.
Beskrivning

Naturnära läge och gemensam bastu i Tinnerbäcks Brunn

Kör ditt träningspass i härlig naturmiljö i grannskapet. Avsluta med ett gäng intervaller på löpvänliga vägar. Pusta sedan ut och återhämta dig i den gemensamma relaxavdelningen två våningar ner.

I Tinnerbäcks Brunn bor du med träningsvänlig natur runt hörnet. Ditt nya hem är en plats att koppla av och samla ny energi på. I Lägenheten har du 38 smart planerade kvadratmeter att komma hem till. I den öppna delen av lägenheten kommer ljuset in från det stora fönstret ut mot den sju kvadratmeter stora balkongen.

Hall

I din hall möts du av ett välkomnande klinkergolv innan lägenhetens ekparkett tar över. Med plats för klädhängare blir du av med både dina och gästernas ytterplagg. Nyttja också garderoben rakt fram i hallen för ytterplaggen du inte använder dagligen.

Kök

Med en köksbänk i vinkel får bunkar, skärbrädor och ingredienser plats. Oavsett om du fixar veckans matlådor eller en uppstyrd middag kommer det att gå snabbt och smidigt. Köket är även utrustat med energieffektiva och stilrena vitvaror.

Badrum

Hörnduschen med vikbara glasväggar är både praktisk och snygg. Med kombimaskinen, torktumlare och tvättmaskin i ett, blir badrummet en perfekt plats att få tvätthögen att förvandlas till ett minne blått. Förvara tandborsten och dina ansiktsprodukter i kommoden vid handfatet.

Sovrum

Oavsett om du är en morgon- eller kvällsmänniska är sovrummet platsen att smälta dagens intryck på. Starta dagen med ny kraft och hämta dagens outfit i skjutdörrsgarderoben som rymmer hela din klädsamling.

Vardagsrum och balkong

Ditt vardagsrum är den perfekta platsen att ha ett seriemaraton på likväl som att bjuda in till fest. Här får du plats för både soffa och matplats. Öppna dörren till din sju kvadratmeter stora balkong för att utöka sällskapsytan.

Bilder
Området
  • Umgås med grannarna i gårdshuset

    Välkommen hem till innergårdens mysiga gårdshus där du kan umgås med vännerna. Här kan du koppla av i den gemensamma relaxen och stanna upp och njut av lugnet. Intill Tinnerbäcks Brunn ligger pocketparken som blir en naturlig mötesplats för vänner och grannar. Vill du ta del av bio, restauranger och teatrar så ligger Linköpings innerstad bara en kort cykeltur härifrån.

  • Skolor och förskolor

    Här bor du bekvämt med både skolor och förskolor inpå knuten. Närmaste förskola ligger runt hörnet på Bataljonsgatan. Här ligger också nya Ekkälleskolan med förskoleklass upp till sexan för 250 elever. Atlasskolan på Brigadgatan har också klasser upp till sexan. Kunskapsskolan för klass fyra till nian ligger på Rotegatan några hundra meter härifrån.

Fakta om närområdet

10 min
på cykel till centrala Linköping
3 st
skolor i området
1 km
till Tinnerö Eklandskap